Videótár

Böröcz László, a Fidelitas elnöke és Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja ifjúság- és aktuálpolitikai kérdésekről vitatkozott az Echo TV Hírbehozzuk című műsorában. Főbb témák: tapolcai időközi parlamenti képviselő-választás, provokátorfigyelő, politika és közélet a felsőoktatási intézményekben
A Fidelitas XII. tisztújító kongresszusa a Bálna Budapest rendezvényközpontban Böröcz Lászlót választotta szervezetünk új elnökének 2015. március 14-én. Munkáját hét alelnök: Hegedűs Barbara, Henter Lilla, Koncz Zsófia, Jakab Jácint, Nemcsik Mátyás, Szabó Krisztián és Vincze Géza segíti majd.
Böröcz László ügyvezető alelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorának szerdai adásában beszélt a határon túl élő magyarokat érő atrocitásokról, arról, hogy a Fidelitas hogyan próbál fellépni a jogsértések ellen, valamint ismét arra kérte az Amnesty International, a TASZ és a Magyar Helsinki Bizottság civil szervezeteket, hogy a Kárpát-medencében élő magyar kisebbségeket érő jogsértések ellen ők is emeljék fel szavukat. A Fidelitas közleménye a témában itt található.
A Fidelitas legnépszerűbb országos programja a több mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő nyári tábor. Idén június végén Fidelitas Nyári Szabadegyetem néven olyan tábort szerveztünk, mely kiemelkedik a sorból, középpontjában ugyanis az interaktív közösségépítés állt. Részletes beszámoló a rendezvényről itt található.
Budapestre érkezett az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) és Jean-Claude Junckernek, az Európai Néppárt listavezetőjének és EB-elnökjelöltjének kampánybusza. Az esemény apropóján Deutsch Tamás és Dömötör Csaba, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselő-jelöltjei a YEPP alelnökével Christodoulos Ioannouval közösen tartottak sajtótájékoztatót a Hősök terén.
Diákokra is kiterjesztené az új közbringarendszer kedvezményes használatát a Fidelitas. Henter Lilla alelnök a Hír Tv-nek nyilatkozott a javaslattal kapcsolatban.
A megemlékezésről további információ ide kattintva található.
Az üggyel kapcsolatban további információ ide kattintva olvasható.
Mihalovics Péter, a Fidelitas Országos Választmányi elnökének beszéde a Fidelitas kongresszusán

összesen: 55 db | 9 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 következő utolsó