Videótár

A V4-ek szellemiségében zajlott a Fidelitas kelet-közép-európai konferenciája 2014 december elején. A Visegrádon tartott rendezvényen 10 térségbeli ország YEPP szervezetének delegáltjai, valamint a Fidelitas határon túli magyar partnerszervezeteinek képviselői vettek részt. / It has been the spirit of the Visegradi Negyek (V4) that set the atmosphere of the conference organized by Fidelitas for the future of the youth of Eastern Europe. The event took place at Visegrad – the YEPP delegates of ten countries represented the region while some members of Fidelitas partner organizations from neighboring countries also participated.
Böröcz László ügyvezető alelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorának szerdai adásában beszélt a határon túl élő magyarokat érő atrocitásokról, arról, hogy a Fidelitas hogyan próbál fellépni a jogsértések ellen, valamint ismét arra kérte az Amnesty International, a TASZ és a Magyar Helsinki Bizottság civil szervezeteket, hogy a Kárpát-medencében élő magyar kisebbségeket érő jogsértések ellen ők is emeljék fel szavukat. A Fidelitas közleménye a témában itt található.
A Fidelitas legnépszerűbb országos programja a több mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő nyári tábor. Idén június végén Fidelitas Nyári Szabadegyetem néven olyan tábort szerveztünk, mely kiemelkedik a sorból, középpontjában ugyanis az interaktív közösségépítés állt. Részletes beszámoló a rendezvényről itt található.
Budapestre érkezett az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) és Jean-Claude Junckernek, az Európai Néppárt listavezetőjének és EB-elnökjelöltjének kampánybusza. Az esemény apropóján Deutsch Tamás és Dömötör Csaba, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselő-jelöltjei a YEPP alelnökével Christodoulos Ioannouval közösen tartottak sajtótájékoztatót a Hősök terén.
Diákokra is kiterjesztené az új közbringarendszer kedvezményes használatát a Fidelitas. Henter Lilla alelnök a Hír Tv-nek nyilatkozott a javaslattal kapcsolatban.
A megemlékezésről további információ ide kattintva található.
Az üggyel kapcsolatban további információ ide kattintva olvasható.
Mihalovics Péter, a Fidelitas Országos Választmányi elnökének beszéde a Fidelitas kongresszusán

összesen: 49 db | 9 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 következő utolsó