Cikkarchívum

2014. szeptember 18.
Az 1945-1956 közötti magyar Politikai Elítéltek Közössége adományozott kitüntetést Ágh Péternek, a Fidelitas elnökének Budapesten. A Memento emlékműnél tartott ünnepségen Boross Péter volt miniszterelnök, a Szabadságharcosokért Közalapítvány elnöke is beszédet mondott.
2014. szeptember 13.
A kommunizmus áldozataira emlékezett a Politikai Elítéltek Közössége a Memento: az 1945 és 1956 között kivégzettek emlékművénél pénteken Budapesten. A megemlékezésen beszédet mondott Ágh Péter, a Fidelitas elnöke, majd a szervezet nevében koszorút helyezett el az áldozatok emlékművénél.
2014. szeptember 12.
Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke Fülöp Róbert kiskunhalasi fideszes polgármesterjelölttel Önkormányzati ifjúságpolitika címmel tartott sajtótájékoztatót Kiskunhalason a Művelődési Központban. A Fidesz-KDNP szövetség csütörtöki rendezvényén elhangzott: a fiatalok tömeges elvándorlása visszafordítható folyamat.
2014. szeptember 3.
Augusztus 19-én a ráckevei Summerfesten vendégül látták a Fidelitas néhány tagját.
2014. augusztus 29.
Rengeteg érdeklődő, jó társaság, önfeledt mulatozás, változatos és szórakoztató programok. A Fidelitas standja tarolt a SZIN-en.
2014. augusztus 28.
Közel-Keleten az ISIS iszlám szervezet brutális támadásokat hajt végre az ott élő keresztények ellen. Vallásuk, állampolgárságuk miatt emberek százait végzik ki különös kegyetlenséggel. A nemzetközi szervezetek tiltakozása ellenére a vérontás folytatódik. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Fidelitas szervezésében az együttérzés gyertyáit a Március 15. téren helyezzük el augusztus 29-én, pénteken 18 órától. Hívd meg ismerőseid, oszd meg, hogy minél nagyobb számban álljunk ki az üldözöttekért.
2014. augusztus 18.
2014. augusztus 16-án a XVI. Halfőzőverseny Gyomaendrődön a Fidelitas is képviseltette magát, csapatunkat erősítették Vincze Géza és Várfi András országos alelnökök, Botka Gábor a Pest megyei választmány elnöke, Hunyadi István Békés megyei alelnök, és Marton Dániel fidelitasos önkormányzati képviselő, valamint több megyei csoport. A verseny nagyon jó hangulatban telt, melynek eredménye a kiürült bogrács, valamint az elnyert arany fokozatú oklevél.
2014. augusztus 16.
Zalaegerszegen működő ifjúsági szervezetek képviselői sajtónyilvános esemény keretében adták át petíciójukat Balaicz Zoltán polgármesterjelöltnek a Városháza bejáratánál. Az eseményen részt vettek a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal, a Zalaegerszegi Diákönkormányzat, a Zalaegerszegi Főiskolák Egyesülete, a Fidelitas, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, az Új Nemzedék Központ képviselői.
2014. augusztus 11.
A Fidesz és a Fidelitas felszólítja a két baloldali politikust, hogy fizessék vissza a jogtalanul felvett közpénzeket – emelte ki sajtótájékoztatóján Balogh Gergely, a Fidelitas operatív alelnöke.
2014. július 30.
Kurucz Dániel, a Fidelitas budapesti szervezetének alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a Fidelitas várja Tóth József XIII. kerületi szocialista polgármester megszólalását korábbi alpolgármestere, Hiszékeny Dezső ügyében, akinek mentelmi joga felfüggesztését indítványozta a legfőbb ügyész.
2014. július 29.
Nem véletlen, hogy Debrecen a dinamikus megújulás otthonává vált, hiszen sokat tesz érte a város. Az idei Campus Fesztivál, Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után teljesen megújult környezetben várta a látogatókat július 23. és 27. között. A Fidelitas debreceni szervezete külön sátrat rendezett be a fesztivál civilfalujában.
2014. július 22.
Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Klaipedában az Educatio és litvániai partnerszervezetünk, a JKD közös nyári akadémiáját július 17. és 20. között. A szervezésben ezúttal a YEPP is részt vett, így az akadémia keretein belül zajlott a YEPP nyári egyeteme is. A rendezvényen a külügyi kabinet képviseletében Minchev Vasil balti ügyekért felelős tag és Párkányi Eszter vettek részt. A magyar küldöttség Farkas Vajkkal egészült ki, Vajk az IKSZ képviseletében utazott Litvániába.
2014. július 21.
Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója remek lehetőséget teremt arra, hogy a politikai pártok ifjúsági szervezetei bemutatkozzanak a hallgatóknak. A fesztiválról évek óta a Fidelitas sem hiányozhat. Idén Miskolcon külön standdal, ingyen csocsóval és számos apró ajándékkal vártuk a fiatalokat.
2014. július 15.
Július közepén hat fővel megalakult a Fidelitas tárnoki csoportja. A helyi szervezet elnökének Szalai Ferenc politológust választották a fiatalok. Az új csoport létrejötténél jelen volt Szolnoki Gábor polgármester, Vincze Géza országos alelnök, valamint Földvári László megyei alelnök.
2014. július 15.
A Fidelitas Nógrád megyei csapata is részt vett a Mátraterenyén megrendezett Palacsinta Fesztiválon július 12-én.

összesen: 3835 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó