Cikkarchívum

2015. április 23.
Nagyszabású ünnepséggel emlékezett Tisza István születésének 154. évfordulójára a zuglói Fidelitas. Ünnepi beszédet mondott Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és György István Budapest kormánymegbízottja is. A műsorban közreműködött Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész és Joós Tamás énekmondó.
2015. április 21.
Emlékezz a keresztény mártírokra! - Ezt a címet viselte az esemény, amit a XV. kerületi Fidelitas elnöksége szervezett április 19-re, Fehérvasárnapra az Újpalotai Boldog Salkaházi Sára Plébánia udvarára. A csoport tagjai a helyi lakosokkal együtt emlékeztek meg és imádkoztak azokért a keresztény áldozatokért, akik az elmúlt hónapokban, években hunytak el Szíriában, Egyiptomban, Kenyában, Nigériában és a többi országban.
2015. április 13.
A Fidelitas Országos Elnöksége 2015. március 28-án döntött a kabinetvezetői pályázatok kiírásáról. A pályázatok beadási határideje: 2015. április 17. péntek 12:00.
2015. március 31.
Rig Lajos, a Jobbik tapolcai jelöltje máig nem tisztázta megnyugtatóan, hogy miért varratott egy náci jelmondatra hasonlító tetoválást a karjára. A tetkón kívül számos más korábbi esemény bizonyítja, hogy a jobbikos jelölt és társasága teljesen szalonképtelen.
2015. március 31.
A belvárosi Fidelitas csapata lett az első helyezett a Budai Sportcentrum Sportegyesület Fehérvári úti Futballarénájában rendezett budapesti Fidelitas fociliga záró fordulóján az elmúlt hétvégén. A rákospalotai csoport játékosai második helyezést értek el.
2015. március 23.
A Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) Országos Küldöttgyűlése Antal Lórántot választotta a szervezet új elnökévé március 21-én, a Nagyvárad melletti Püspökfürdőn. A következő két évben Antal Lóránt elnökkel, Kádár Petra elnökhelyettessel és további 23 elnökségi taggal folytatja tevékenységét erdélyi partnerszervezetünk. A gyűlésen a Fidelitast Vincze Géza alelnök és Gál Gabriella, a nemzetpolitikai munkacsoport tagja képviselte.
2015. március 21.
Az április 12-i tapolcai időközi parlamenti képviselő-választás a Fidelitas számára becsületbeli ügy, ezért mindent megteszünk azért, hogy Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje arasson győzelmet - jelentette ki Böröcz László, a Fidelitas elnöke és Hegedűs Barbara alelnök szombati sajtótájékoztatójukon.
2015. március 19.
Kádár József, a Fidelitas környezetvédelmi és külügyi kabinetének tagja képviselte szervezetünket a Robert Schumann Intézet és a Konrad Adenauer Alapítvány által közösen szervezett szeminárium első modulján 2015. március 11. és 14. között Budapesten. A rendezvényen nyolc közép- és kelet-európai ország tizenhét fiatal politikusa gyűlt össze, hogy megvitassa a fenntartható fejlődés problémakörét, a lehetséges megoldásokat helyi, önkormányzati szinten.
2015. március 16.
Sajtóhírek szerint a Jobbik tapolcai jelöltje a Becsület és Hűség szavakat tetoválta a karjára. Ez a két szó a náci SS jelmondata volt. Nem meglepő húzás ez attól az embertől, aki korábban a Facebookra posztolt fajgyűlölő kommentjeiről lett híres.
2015. március 16.
A Fidelitas tisztújító kongresszusa a Bálna Budapest rendezvényközpontban Böröcz Lászlót választotta szervezetünk új elnökének az elmúlt hétvégén. Munkáját hét alelnök: Hegedűs Barbara, Henter Lilla, Koncz Zsófia, Jakab Jácint, Nemcsik Mátyás, Szabó Krisztián és Vincze Géza segíti majd.
2015. március 16.
Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára volt a Ferencvárosi Művelődési Szalon vendége március 5-én, aki a bevándorlás legfontosabb kérdéseiről, problémáiról tartott előadást. A kilencedik kerületi Fidelitas csoport által szervezett rendezvényen részt vett dr. Vas Imre országgyűlési képviselő és dr. Bácskai János polgármester is.
2015. március 12.
A fiatalokat közelebb kell hozni a politikához – mondta Böröcz László, a Fidelitas elnökjelöltje, akivel az elmúlt években ritkán emlegetett politikailag aktív fiatalokról és a Fidelitas tisztújító kongresszusáról beszélgetett a Demokrata riportere.
2015. március 10.
A Fidelitas miskolci csoportja második alkalommal szervezett kispályás labdarúgó tornát hétvégén a Szabó Lőrinc Általános Iskola tornatermében.
2015. március 6.
A pécsi Fidelitas csoport szervezésében zajló "Kötetlen beszélgetések" című rendezvénysorozat keretében olyan politikusokat, közéleti személyiségeket látnak vendégül, akiknek volt vagy van valamilyen kötődésük Pécshez, illetve szervezetünkhöz. A csoport legutóbbi vendége Koszorús László fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár, a pécsi csoport alapító elnöke volt.
2015. február 26.
A budaörsi önkormányzat tegnapi képviselő-testületi ülésén a Fidesz azt kezdeményezte, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából egyperces néma tiszteletadással adózzon a képviselő-testület.

összesen: 3865 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó