Cikkarchívum

2014. október 11.
„Székyné dr. Sztrémi Melinda mellett tesszük le a voksunkat október 12-én az önkormányzati választáson” – jelentették ki egybehangzóan a fiatalok a Jövő Salgótarjánja elnevezésű fórumon. „HAZA-VÁRÓ”-program, főiskola, ösztöndíjprogram, kedvezményes lakásbérbeadás és telekvásárlás - ezekkel a lehetőségekkel várja haza Salgótarján az elvándorolt ifjúságot.
2014. október 7.
Küzdelmes és hátborzongató vajúdás tanúja lehetett ország-világ 25 esztendővel ezelőtt. Ma 25 éve annak, hogy az állampárt és a reformkommunisták bizarr nászából furcsa kis torzszülött látta meg a napvilágot.
2014. október 6.
Október elején három új Fidelitas csoport alakult Békés megyében. A bélmegyeri, sarkadkeresztúri és mezőgyáni Fidelitas csoportok megszervezésében aktívan részt vett Ajtai Péter, Bélmegyer fideszes polgármesterjelöltje, aki szívén viseli a fiatalok sorsát.
2014. október 2.
"Nekünk, a Belvárosi Fidelitas tagjainak az a feladatunk, hogy megvédjük a kerületieket Juhász Pétertől, és a kerületben élő gyerekeket megóvjuk attól, hogy rászoktassák őket a marihuánafogyasztásra" - jelentette ki Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2014. szeptember 24.
Esküt tett szerdán az Országgyűlésben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki 2005-től 2009-ig volt a Fidelitas elnöke. Gratulálunk a kinevezéséhez, nagyon büszkék vagyunk rá! Sok sikert és erőt kívánunk a miniszteri munkájához!
2014. szeptember 23.
A felejthetetlen nyári szabadegyetem után november elején újabb nagyszabású országos rendezvényre várunk minden érdeklődő fiatalt. Idén sportkonferenciával egybekötve szervezzük meg a Fidelitas hagyományos sporthétvégéjét a Tatai Olimpiai Központban. A már megszokott amatőr bajnokságok mellett ez alkalommal sporttal kapcsolatos kérdéseket, aktuális problémákat is megvitatunk.
2014. szeptember 22.
Kövér László házelnök Krasznay Béla, a Recski Szövetség elnöke és Radnainé Fogarasi Katalin, a Nemzeti Örökség Intézetének elnöke társaságában avatta fel az 1950 és 1953 működött recski munkatábor helyén kialakított történelmi emlékhelyet megjelölő faragott kőtáblát, sztélét szombaton. A rendezvényen Balogh Gergely, a Fidelitas alelnöke is részt vett, a szervezet nevében koszorút helyezett el az emlékműnél.
2014. szeptember 18.
Az 1945-1956 közötti magyar Politikai Elítéltek Közössége adományozott kitüntetést Ágh Péternek, a Fidelitas elnökének Budapesten. A Memento emlékműnél tartott ünnepségen Boross Péter volt miniszterelnök, a Szabadságharcosokért Közalapítvány elnöke is beszédet mondott.
2014. szeptember 13.
A kommunizmus áldozataira emlékezett a Politikai Elítéltek Közössége a Memento: az 1945 és 1956 között kivégzettek emlékművénél pénteken Budapesten. A megemlékezésen beszédet mondott Ágh Péter, a Fidelitas elnöke, majd a szervezet nevében koszorút helyezett el az áldozatok emlékművénél.
2014. szeptember 12.
Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke Fülöp Róbert kiskunhalasi fideszes polgármesterjelölttel Önkormányzati ifjúságpolitika címmel tartott sajtótájékoztatót Kiskunhalason a Művelődési Központban. A Fidesz-KDNP szövetség csütörtöki rendezvényén elhangzott: a fiatalok tömeges elvándorlása visszafordítható folyamat.
2014. szeptember 10.
Az unió végre felismerte, hogy az eddiginél keményebben kell kiállni a fiatalokért, ezt mutatja Navracsics Tibor jelölése is az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági biztosi pozícióra - közölte a Fidelitas elnöksége.
2014. szeptember 3.
Augusztus 19-én a ráckevei Summerfesten vendégül látták a Fidelitas néhány tagját.
2014. augusztus 29.
Rengeteg érdeklődő, jó társaság, önfeledt mulatozás, változatos és szórakoztató programok. A Fidelitas standja tarolt a SZIN-en.
2014. augusztus 28.
Közel-Keleten az ISIS iszlám szervezet brutális támadásokat hajt végre az ott élő keresztények ellen. Vallásuk, állampolgárságuk miatt emberek százait végzik ki különös kegyetlenséggel. A nemzetközi szervezetek tiltakozása ellenére a vérontás folytatódik. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Fidelitas szervezésében az együttérzés gyertyáit a Március 15. téren helyezzük el augusztus 29-én, pénteken 18 órától. Hívd meg ismerőseid, oszd meg, hogy minél nagyobb számban álljunk ki az üldözöttekért.
2014. augusztus 18.
2014. augusztus 16-án a XVI. Halfőzőverseny Gyomaendrődön a Fidelitas is képviseltette magát, csapatunkat erősítették Vincze Géza és Várfi András országos alelnökök, Botka Gábor a Pest megyei választmány elnöke, Hunyadi István Békés megyei alelnök, és Marton Dániel fidelitasos önkormányzati képviselő, valamint több megyei csoport. A verseny nagyon jó hangulatban telt, melynek eredménye a kiürült bogrács, valamint az elnyert arany fokozatú oklevél.

összesen: 3838 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó