Cikkarchívum

2015. február 28.
A Humán kabinet legutóbbi vendége dr. Baán László miniszteri biztos, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója volt, aki a Liget Budapest projektről tartott előadást az érdeklődőknek.
2015. február 26.
A budaörsi önkormányzat tegnapi képviselő-testületi ülésén a Fidesz azt kezdeményezte, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából egyperces néma tiszteletadással adózzon a képviselő-testület.
2015. február 17.
Az ígért találkozás valóra vált; a Budapesti és Pest Megyei Fidelitas Szepesfalvy Anna budapesti alelnök és Tóth Réka Kamilla szervezésének köszönhetően közelebbről is megismerhette a 2014-es jótékonysági akció keretében megajándékozott gyermekotthonban élő gyermekeket és életkörülményeiket.
2015. február 13.
Barabás Richárdról azóta tudjuk, hogy hazudik, amióta azt monda, semmi köze Bajnai Gordonhoz, majd ő maga vallotta be, hogy az Együtt-PM politikusa. Most újabb hazugsággal állt elő. Megpróbálta összemosni a Fidelitast a korábban Veress Áron vezette Ifjúsági Tagozattal.
2015. február 9.
A Fidelitas Közéleti Akadémia 2014/2015-ös évfolyamának résztvevői a képzés harmadik hétvégéjén meghatározó közéleti szereplőkkel találkozhattak, beszélgethettek a Tihanyi Bencés Apátságban.
2015. február 2.
Hetedik alkalommal szervezett Civitas Fortissima határokon átívelő történelmi vetélkedőt a Fidelitas balassagyarmati csoportja és a felvidéki Via Nova ICS. A verseny győzteseinek járó jutalmakat Henter Lilla, a Fidelitas országos alelnöke, Gubík László, a Via Nova ICS elnöke és Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese adta át.
2015. január 26.
Az Európai Parlament Kulturális és Oktatási Bizottságának vendége volt Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúság-és sportügyi biztosa január 20-án. Bevezetője után a politikus az EU-USA szabadkereskedelmi egyezményre (TTIP), az egységes digitális piacra, de a magyarországi szabadságjogokat, a toleranciát és a bevándorlási kérdéseket firtató felvetésekre is reagált.
2015. január 21.
A Bloomberg hírügynökség és a Financial Times után több pozsonyi lap is elismerően írt a magyar kormány svájci frank alapú hitelek átváltására kidolgozott tervéről. A jól időzített forintosítás több százezer családot, köztük rengeteg fiatalt mentett meg a katasztrófától.
2015. január 15.
Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös jótékonysági adománygyűjtést szervezett karácsony előtt a Makói gyepmesteri telepen lévő négylábúaknak. A gyűjtés során több mint 100 kg kutyatáp, kutyakonzerv, szalámi és egyéb táplálékkiegészítő gyűlt össze.
2015. január 15.
Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös karácsonyi adománygyűjtést szervezett a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Tagintézményének, a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola Diákotthonában élő állami gondozott fiataloknak. A két hétig tartó gyűjtés során közel 80.000 forint értékben gyűltek össze adományok.
2015. január 5.
2014 nyarán jött létre a tárnoki Fidelitas, de már a szervezet első fél éve is eseménydús volt; a sikeres önkormányzati választási kampány után karácsony közeledtével sem tétlenkedtek a csoport tagjai.
2014. december 22.
A Fidelitas Országos Választmánya idén karácsony előtt, december 19-én ülésezett és ugyanezen a napon tartottuk szervezetünk 18. születésnapi partyját is.
2014. december 20.
Megszületett a Mansfeld Péter Országos Történelemverseny eredménye. Az 1956-os forradalom és szabadságharc legfiatalabb áldozatának emlékére szervezett verseny döntőjét december 19-én tartottuk Budapesten a Duna Palotában.
2014. december 19.
Hagyomány a Fidelitasban, hogy minden évben a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódva valamilyen jótékonysági akciót hirdetünk. Ebben az évben a Budapesti Fidelitas a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak életébe csempészett örömöt a „Karácsonykor legyünk jobbak” akció keretében, melyet Szepesfalvy Anna budapesti alelnök kezdeményezett. Az akcióhoz több mint 60 budapesti és Pest megyei fidelitasos csatlakozott 16 csoportból, valamint a Visoft Kft. is, akinek külön köszönjük a 8 mesés csomagot.
2014. december 19.
A Fidelitas Gazdasági Kabinete december 10-én „Hazánk érdeke” címmel tartott vitaestet. A meghívott vendégek Csontos Sandra az IKSZ Budapest elnöke és Kerékgyártó Gábor, a Fidelitas Budapest elnöke voltak, akikkel a napirendre tűzött aktuálpolitikai kérdéseket vitatta meg a kabinet csoportja. A beszélgetés fókuszában az állt, hogy mi hazánk érdeke a jelenlegi gazdasági, energia, kereskedelmi, és külpolitikai kérdésekben.

összesen: 3871 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó