Cikkarchívum

2015. május 20.
Idén Portóban tartotta kétévente sorra kerülő tisztújító kongresszusát az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a Youth of the European People's Party (YEPP), melynek elnökségébe 2 év után ismét bekerült egy magyar fiatal is, Faragó Csaba, a Fidelitas külügyi kabinetének korábbi vezetője személyében. A háromnapos tisztújító kongresszuson alapszabály-módosítás, politikai határozatok és aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerültek, de több újonnan csatlakozó párt tagfelvételét is megszavazták az egybegyűltek.
2015. május 18.
2015. május 16-án, Hollókőn tartotta tisztújítását a Fidelitas Nógrád megyei szervezete. Az esemény vendége volt Szabó Csaba, Hollókő polgármestere. A Választmány tagjai ismét Jakab Jácintot választották megyei elnöknek.
2015. május 18.
„Fontos, hogy az egyetemek diákjai között ne rivalizálás, hanem az azonos értékrendnek köszönhetően egy kölcsönös együttműködés alakulhasson ki, ezzel is segítve egy új típusú közösség létrehozását” - Május 13-án tartotta alakuló ülését a Fidelitas Jogi és Közigazgatási Kabinetje.
2015. május 12.
A Fidelitas Budapesti Választmánya május 6-án, szerdán tartotta alakuló ülését. A tisztújító ülés házigazdája a II. kerületi csoport volt. A Választmány Kurucz Dánielt választotta elnökének.
2015. május 11.
A Fidelitas Pest Megyei Választmánya május 7-én, csütörtökön este tartotta meg alakuló ülését, melyen részt vett Vincze Géza országos alelnök is. A szavazás eredményeképp a Választmány elnöke Szente Olivér lett.
2015. május 6.
A Jobbik hónapok óta mélyen lapít az egyik legdurvább ügyben: ez pedig az, hogy képviselőjük minden gyanú szerint egy idegen államnak kémkedett. A Jobbik Kovács Béla brüsszeli meghallgatása után tovább erősíti azt a gyanút, hogy egy súlyos bűncselekményt próbál eltusolni. Egy magát nemzetinek hazudó párt esetében ez az ügy hihetetlenül kínos.
2015. május 4.
A Fidelitas budapesti szervezetének néhány tagja április végén ellátogatott a világhírű Gellért fürdőbe. A csapatot Vinkovics Norbert fürdővezető-helyettes fogadta és vezette körbe, a programon részt vett Böröcz László, a Fidelitas elnöke is.
2015. április 29.
Megtartotta alakuló ülését a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinet. A találkozó igazán sikeres volt; a nagy érdeklődésre való tekintettel a kabinet vezetősége több munkacsoport kialakításával kívánja megalapozni a hosszú távú működést, igazodva mindenki egyéni érdeklődési köréhez és tehetségéhez. A munkacsoportok kijelölt vezetői már a hét folyamán elkezdik a közös munkát a jelentkezőkkel, ezzel is elősegítve a kabinet lendületes fejlődését.
2015. április 28.
Vasárnap tartotta meg alakuló ülését a Fidelitas Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Választmánya. Az eseményen jelen volt dr. Danku Csaba, jogi ügyekért felelős helyettes államtitkár, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Petneházy Szabolcs Attila, dr. Simon Miklós és dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselők, Jászai Menyhért, a Fidesz nyíregyházi elnöke, Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke, Román István agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár, valamint dr. Koncz Zsófia Fidelitas alelnök. A választmány Petneházy Dávidot választotta elnökének.
2015. április 23.
Nagyszabású ünnepséggel emlékezett Tisza István születésének 154. évfordulójára a zuglói Fidelitas. Ünnepi beszédet mondott Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és György István Budapest kormánymegbízottja is. A műsorban közreműködött Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész és Joós Tamás énekmondó. Böröcz László, a Fidelitas elnöke is részt vett a megemlékezésen.
2015. április 21.
Emlékezz a keresztény mártírokra! - Ezt a címet viselte az esemény, amit a XV. kerületi Fidelitas elnöksége szervezett április 19-re, Fehérvasárnapra az Újpalotai Boldog Salkaházi Sára Plébánia udvarára. A csoport tagjai a helyi lakosokkal együtt emlékeztek meg és imádkoztak azokért a keresztény áldozatokért, akik az elmúlt hónapokban, években hunytak el Szíriában, Egyiptomban, Kenyában, Nigériában és a többi országban.
2015. április 13.
A Fidelitas Országos Elnöksége 2015. március 28-án döntött a kabinetvezetői pályázatok kiírásáról. A pályázatok beadási határideje: 2015. április 17. péntek 12:00.
2015. március 31.
Rig Lajos, a Jobbik tapolcai jelöltje máig nem tisztázta megnyugtatóan, hogy miért varratott egy náci jelmondatra hasonlító tetoválást a karjára. A tetkón kívül számos más korábbi esemény bizonyítja, hogy a jobbikos jelölt és társasága teljesen szalonképtelen.
2015. március 31.
A belvárosi Fidelitas csapata lett az első helyezett a Budai Sportcentrum Sportegyesület Fehérvári úti Futballarénájában rendezett budapesti Fidelitas fociliga záró fordulóján az elmúlt hétvégén. A rákospalotai csoport játékosai második helyezést értek el.
2015. március 23.
A Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) Országos Küldöttgyűlése Antal Lórántot választotta a szervezet új elnökévé március 21-én, a Nagyvárad melletti Püspökfürdőn. A következő két évben Antal Lóránt elnökkel, Kádár Petra elnökhelyettessel és további 23 elnökségi taggal folytatja tevékenységét erdélyi partnerszervezetünk. A gyűlésen a Fidelitast Vincze Géza alelnök és Gál Gabriella, a nemzetpolitikai munkacsoport tagja képviselte.

összesen: 3874 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó