Cikkarchívum

2014. április 16.
Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) által gesztorált "Külhoni magyar ifjúságkutatás - 2014" című projekt workshopján tartott előadást 2014. április 10-én, csütörtökön.
2014. április 3.
A Nemzetközi Republikánus Intézet (IRI) idei első képzésére Bosznia-Hercegovina történelmi városában, Mostarban került sor. A tréningen Sinkovics Krisztián, a Soroksári Fidelitas elnöke, a Külügyi Kabinet tagja képviselte a Fidelitast.
2014. április 2.
Mesterházy Attilától ezúttal Veszprémben kért magyarázatot Hegedűs Barbara, a Fidelitas Veszprém megyei elnöke és Molnár Dániel, a Fidelitas veszprémi csoportjának tagja.
2014. április 2.
Több százan vettek részt a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezetei által közösen szervezett családi napon szombaton Salgótarjánban.
2014. április 1.
A Fidelitas szeretné Bajnai Gordon tudomására hozni, hogy nem kér a Gyurcsány-koalíció megszorításaiból - közölte Balogh Gergely, a Fidelitas országos alelnöke pénteken Székesfehérváron. Majd hozzátette: „nemet mondunk azokra az emberekre, akik egyszer már tönkretették az országot”.
2014. március 31.
A magyar fiatalok a jövőben is számítanak a Fidesz-KDNP-kormányra, mely boldogulásukat az elmúlt négy évben a legkülönfélébb módokon támogatta – fogalmazott Jakab Jácint, a Fidelitas alelnöke, aki a kormány fiatalokat érintő intézkedéseiről és terveiről tartott sajtótájékoztatót pénteken Salgótarjánban.
2014. március 31.
Minden idők legnagyobb békementének résztvevőivel együtt több mint fél millióan vettek részt a Fidesz szombati nagygyűlésén a Hősök terén. Több száz fidelitasos is csatlakozott a tömeghez; a fiatalok a Műcsarnok lépcsőjéről, illetve a színpad mellől hallgatták a szónokokat.
2014. március 27.
A Fidelitas felvidéki partnerszervezete a nemrégen újjáalakult párkányi alapszervezetével, a nánai Limes Anavum Regionális Honismereti Társulással karöltve tartotta megemlékező ünnepségét a párkányi Sobieski János szobornál március 23-án. Az ünnepségen beszédet mondott Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője.
2014. március 26.
Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke megdöbbentőnek nevezte, hogy Szanyi Tibor, a MSZP elnökségi tagja hétfői Facebook-bejegyzésében a kommunista diktatúra által összehívott 1957. május 1-jei nagygyűlést példaként állítja a magyar társadalom elé.
2014. március 21.
A Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet valamint a Megújuló Hangya-2010 Szövetkezet nagy sikerű konferenciát tartott csütörtökön a Budapesti Nagybani Piacon a Magyar Termékház szervezésében. Az eseményen bejelentették, hogy a Fidelitas és az MH-2010 Szövetkezet szakmai együttműködésének köszönhetően a fiatal gazdák térítésmentesen helyezhetik el termékeiket a Magyar Termékház Központjában.
2014. március 19.
Falusi Vajk és Jakab Jácint, a Fidelitas alelnökei szerint az ellenzéki összefogás képviselői együtt védik Simon Gábort.
2014. március 19.
Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezete, a Minta meghívásának eleget téve március 15-én Kolozsváron koszorúzott és mondott rövid ünnepi beszédet.
2014. március 18.
Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke Tarlós István főpolgármesternek írt levelet hétfőn az új közbringarendszer áprilisi üzembe helyezésével és a kedvezmények kiszélesítésével kapcsolatban.
2014. március 18.
Jakab Jácint, a Fidelitas alelnöke menekülésnek nevezte Mesterházy Attila kampánykörútját az MSZP elnökének hétfői salgótarjáni lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.
2014. március 17.
2014. március 10-én Szécsényben a Forgách-kastély épületében rendezett konferenciát a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája, melyen Chladek Tibor, a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet vezetője is előadást tartott.

összesen: 3798 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó