Cikkarchívum

2014. július 29.
Nem véletlen, hogy Debrecen a dinamikus megújulás otthonává vált, hiszen sokat tesz érte a város. Az idei Campus Fesztivál, Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után teljesen megújult környezetben várta a látogatókat július 23. és 27. között. A Fidelitas debreceni szervezete külön sátrat rendezett be a fesztivál civilfalujában.
2014. július 22.
Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Klaipedában az Educatio és litvániai partnerszervezetünk, a JKD közös nyári akadémiáját július 17. és 20. között. A szervezésben ezúttal a YEPP is részt vett, így az akadémia keretein belül zajlott a YEPP nyári egyeteme is. A rendezvényen a külügyi kabinet képviseletében Minchev Vasil balti ügyekért felelős tag és Párkányi Eszter vettek részt. A magyar küldöttség Farkas Vajkkal egészült ki, Vajk az IKSZ képviseletében utazott Litvániába.
2014. július 21.
Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója remek lehetőséget teremt arra, hogy a politikai pártok ifjúsági szervezetei bemutatkozzanak a hallgatóknak. A fesztiválról évek óta a Fidelitas sem hiányozhat. Idén Miskolcon külön standdal, ingyen csocsóval és számos apró ajándékkal vártuk a fiatalokat.
2014. július 15.
Július közepén hat fővel megalakult a Fidelitas tárnoki csoportja. A helyi szervezet elnökének Szalai Ferenc politológust választották a fiatalok. Az új csoport létrejötténél jelen volt Szolnoki Gábor polgármester, Vincze Géza országos alelnök, valamint Földvári László megyei alelnök.
2014. július 15.
A Fidelitas Nógrád megyei csapata is részt vett a Mátraterenyén megrendezett Palacsinta Fesztiválon július 12-én.
2014. július 9.
„A 22-es csapdája” mottóval 2014. július 2-6. között Felsőszinevéren rendezték meg a XXII. Kárpátaljai Nyári Szabadegyetemet. A rendezvényre a Kárpát-medence minden szegletéből érkeztek vendégek; a Fidelitast Vincze Géza országos alelnök képviselte.
2014. július 8.
A Fidelitas továbbra is értetlenül áll az előtt, hogy a liberális és nemzetközi jogvédő szervezetek – úgy mint az Amnesty International, a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért – kiemelt figyelmet fordítanak a kisebbségeket érintő kérdésekre, az őket érő atrocitásokra, ugyanakkor a Kárpát-medencében élő magyar kisebbséget érő jogsértések ellen nem emelik fel szavukat.
2014. július 8.
A Nemzetközi Republikánus Intézet (International Republican Institute – IRI) június 26-30. között rendezte meg soron következő képzését, melyen a Fidelitas képviseletében részt vett Minchev Vasil, a humán kabinet vezető-helyettese.
2014. július 1.
A Fidelitas legnépszerűbb országos programja a több mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő nyári tábor. Idén június végén Fidelitas Nyári Szabadegyetem néven olyan tábort szerveztünk, mely kiemelkedik a sorból, középpontjában ugyanis az interaktív közösségépítés állt.
2014. június 30.
A Fidelitas Gazdasági Kabinet „Somogyország 2020” címmel június 21-én a Kaposvári Egyetemen rendezte meg gazdasági konferenciáját, melynek célja a Dél-Dunántúl régió és Somogy megye fejlődési lehetőségeinek megvitatása, az elkövetkező időszak fejlesztési terveinek ismertetése és a régió kitörési pontjainak vizsgálata volt.
2014. június 26.
Kíváncsian várjuk Gulyás Márton, a Krétakör Alapítvány ügyvezetőjének válaszát arra a kérdésre, hogy szervezete korábban is politikai kampányolásra, pártpolitikai célokra használta-e fel a magyar választók közösségének szánt norvég és egyéb támogatásokat?
2014. június 17.
Az Egerben rendezett Öko-Aqua konferencia helyszíne előtt Lombeczki Gábor, a Fidelitas Heves megyei elnöke azt kérte a víziközmű szolgáltatóktól: gondolkozzanak el azon, hogyan lehetne tovább csökkenteni a tarifát.
2014. június 6.
Trianon emlékművet avattak Miskolcon a Nemzeti Összetartozás Napján. Zsiga Marcell, a Fidelitas volt alelnöke, országgyűlési képviselője, jelenleg Miskolc alpolgármestere beszélt a Magyar Királyságot ábrázoló impozáns fametszetről, melyet a város egyik forgalmas csomópontja, a Győri kapu - Gyula utca kereszteződése melletti parkba helyeztek el.
2014. május 27.
Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitika Kabinetjének vezetője a - jövőben várhatóan sokasodó - feladatok hatékonyabb ellátása érdekében felkérte kabinetvezető-helyettesnek Dobre Dánielt, aki a felkérést elfogadta.
2014. május 18.
Interaktív honlapot indított a Fidelitas aszegyenfal.com címen. A weboldalon megtalálhatók a 2010 és 2014 közötti időszak leginkább arcpirító baloldali lejárató akciói – mondta el Böröcz László ügyvezető alelnök vasárnapi sajtótájékoztatóján.

összesen: 3825 db | 15 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó