Cikkarchívum

Szűkítési beállítások:
2015. május 20.
Idén Portóban tartotta kétévente sorra kerülő tisztújító kongresszusát az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a Youth of the European People's Party (YEPP), melynek elnökségébe 2 év után ismét bekerült egy magyar fiatal is, Faragó Csaba, a Fidelitas külügyi kabinetének korábbi vezetője személyében. A háromnapos tisztújító kongresszuson alapszabály-módosítás, politikai határozatok és aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerültek, de több újonnan csatlakozó párt tagfelvételét is megszavazták az egybegyűltek.
2015. május 18.
2015. május 16-án, Hollókőn tartotta tisztújítását a Fidelitas Nógrád megyei szervezete. Az esemény vendége volt Szabó Csaba, Hollókő polgármestere. A Választmány tagjai ismét Jakab Jácintot választották megyei elnöknek.
2015. május 18.
„Fontos, hogy az egyetemek diákjai között ne rivalizálás, hanem az azonos értékrendnek köszönhetően egy kölcsönös együttműködés alakulhasson ki, ezzel is segítve egy új típusú közösség létrehozását” - Május 13-án tartotta alakuló ülését a Fidelitas Jogi és Közigazgatási Kabinetje.
2015. május 12.
A Fidelitas Budapesti Választmánya május 6-án, szerdán tartotta alakuló ülését. A tisztújító ülés házigazdája a II. kerületi csoport volt. A Választmány Kurucz Dánielt választotta elnökének.
2015. május 11.
A Fidelitas Pest Megyei Választmánya május 7-én, csütörtökön este tartotta meg alakuló ülését, melyen részt vett Vincze Géza országos alelnök is. A szavazás eredményeképp a Választmány elnöke Szente Olivér lett.
2015. május 6.
A Jobbik hónapok óta mélyen lapít az egyik legdurvább ügyben: ez pedig az, hogy képviselőjük minden gyanú szerint egy idegen államnak kémkedett. A Jobbik Kovács Béla brüsszeli meghallgatása után tovább erősíti azt a gyanút, hogy egy súlyos bűncselekményt próbál eltusolni. Egy magát nemzetinek hazudó párt esetében ez az ügy hihetetlenül kínos.
2015. május 4.
A Fidelitas budapesti szervezetének néhány tagja április végén ellátogatott a világhírű Gellért fürdőbe. A csapatot Vinkovics Norbert fürdővezető-helyettes fogadta és vezette körbe, a programon részt vett Böröcz László, a Fidelitas elnöke is.