Cikkarchívum

Szűkítési beállítások:
2015. január 26.
Az Európai Parlament Kulturális és Oktatási Bizottságának vendége volt Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúság-és sportügyi biztosa január 20-án. Bevezetője után a politikus az EU-USA szabadkereskedelmi egyezményre (TTIP), az egységes digitális piacra, de a magyarországi szabadságjogokat, a toleranciát és a bevándorlási kérdéseket firtató felvetésekre is reagált.
2015. január 21.
A Bloomberg hírügynökség és a Financial Times után több pozsonyi lap is elismerően írt a magyar kormány svájci frank alapú hitelek átváltására kidolgozott tervéről. A jól időzített forintosítás több százezer családot, köztük rengeteg fiatalt mentett meg a katasztrófától.
2015. január 15.
Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös jótékonysági adománygyűjtést szervezett karácsony előtt a Makói gyepmesteri telepen lévő négylábúaknak. A gyűjtés során több mint 100 kg kutyatáp, kutyakonzerv, szalámi és egyéb táplálékkiegészítő gyűlt össze.
2015. január 15.
Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös karácsonyi adománygyűjtést szervezett a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Tagintézményének, a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola Diákotthonában élő állami gondozott fiataloknak. A két hétig tartó gyűjtés során közel 80.000 forint értékben gyűltek össze adományok.
2015. január 5.
2014 nyarán jött létre a tárnoki Fidelitas, de már a szervezet első fél éve is eseménydús volt; a sikeres önkormányzati választási kampány után karácsony közeledtével sem tétlenkedtek a csoport tagjai.