Cikkarchívum

Szűkítési beállítások:
2014. november 24.
A Fidelitas Közéleti Akadémia 2014/2015-ös évfolyama túl van a vezetőképző harmadik programján. A "Személyi és szervezeti hatékonyság fejlesztés" című intenzív képzés első hétvégéje után "Kommunikációs tréning" következett, az elmúlt hétvégén pedig ismét Dr. Szent-Imrey Tamás oktatta a képzés résztvevőit Balatonszemesen.
2014. november 23.
A Fidelitas budapesti szervezete november 22-én, szombaton délután megemlékezést tartott a „Málenkij robot” 70. évfordulója alkalmából a Terror Háza Múzeum előtt.
2014. november 17.
A Fidelitas Sportkonferencián röplabdában és teremfociban csapatok, tekében, pingpongban és sakkban pedig egyéni versenyzők mérhették össze sporttehetségüket. A győzteseknek Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke és Jakab Jácint országos alelnök adta át a díjakat. Az eredményekhez gratulálunk!
2014. november 17.
A Fidelitas Humán Kabinet november 12-én a Képviselői Irodaházban tartotta ülését, melynek vendége Prof. Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár volt. Államtitkár úr előadásában a „Fokozatváltás a felsőoktatásban – A teljesítményelvű felsőoktatás fejlesztésének irányvonalai” című dokumentumot mutatta be.
2014. november 11.
Mansfeld Péter Országos Történelemversenyt hirdet a Fidelitas középiskolás diákok számára. Mansfeld Péter a „pesti srácok” egyike, a fiatalok hősiességének és szabadságvágyának példaképe, akit 18 évesen végzett ki a kommunista hatalom. Az ő emlékére szervezzük meg a történelemversenyt, melynek témája az 1956-os forradalom és szabadságharc.
2014. november 11.
A hagyományos, minden évben megrendezésre kerülő fidelitasos sporthétvégék helyett idén november 7. és 9. között sportkonferenciát szerveztünk; az amatőr bajnokságok mellett ez alkalommal hazai edzőkkel, közéleti személyiségekkel és egykori élsportolókkal közösen aktuális sporttal kapcsolatos kérdésekkel is foglalkoztunk. Mindezt olyan helyszínen, ahol számtalan nemzetközi sportsiker, olimpiai és világbajnoki érem alapjait rakták le sportolóink.