Cikkarchívum

Szűkítési beállítások:
2014. április 23.
A Budapesti Fidelitas a tavalyi akcióhoz hasonlóan idén nagyszombaton is nagy örömet szerzett azoknak az embereknek, akik kevésbé szerencsés körülmények közt töltik mindennapjaikat.
2014. április 23.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért országos hulladékgyűjtési akciót, hazánk egyik legnagyobb társadalmi célú kampányát május 9-11. között. A Fidelitas Környezetvédelmi Kabinetje felhívja a Fidelitas helyi csoportjainak figyelmét az akcióra és arra kéri őket, csatlakozzanak a mozgalomhoz!
2014. április 22.
Ünnepélyes keretek között tartotta meg alakuló ülését a Fidelitas Innovációs Kabinet április 16-án, szerdán este. A rendezvény díszvendége Spaller Endre, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke volt, aki megnyitó beszéde után szakmai nyitottsággal és érdeklődéssel csatlakozott a kerekasztal-beszélgetéshez is.
2014. április 19.
Barátainknak, a Fidelitas minden tagjának nagyon boldog, békés, áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!
2014. április 18.
A Horvátországi Magyarok Ifjúsági Közössége (HMIK) idén áprilisban is megrendezte az immár hagyományosnak tekinthető „Ki mit tud?”című rendezvényét Kopácson. Molnár Ljubic Mónika, a HMIK elnökének meghívásra az eseményre Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője is ellátogatott.
2014. április 16.
Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) által gesztorált "Külhoni magyar ifjúságkutatás - 2014" című projekt workshopján tartott előadást 2014. április 10-én, csütörtökön.
2014. április 14.
Idén június végén a megszokott nyári tábor helyett útjára indítjuk a Fidelitas Nyári Szabadegyetemet, mely egyszerre lesz az interaktív közösségépítés, a közösségi szellemet erősítő együttlét és a hatékony csapatmunkát fejlesztő buli terepe. A Szabadegyetemre a rendezvény weboldalán lehet jelentkezni!
2014. április 3.
A Nemzetközi Republikánus Intézet (IRI) idei első képzésére Bosznia-Hercegovina történelmi városában, Mostarban került sor. A tréningen Sinkovics Krisztián, a Soroksári Fidelitas elnöke, a Külügyi Kabinet tagja képviselte a Fidelitast.
2014. április 2.
Mesterházy Attilától ezúttal Veszprémben kért magyarázatot Hegedűs Barbara, a Fidelitas Veszprém megyei elnöke és Molnár Dániel, a Fidelitas veszprémi csoportjának tagja.
2014. április 2.
Több százan vettek részt a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezetei által közösen szervezett családi napon szombaton Salgótarjánban.
2014. április 1.
A Fidelitas szeretné Bajnai Gordon tudomására hozni, hogy nem kér a Gyurcsány-koalíció megszorításaiból - közölte Balogh Gergely, a Fidelitas országos alelnöke pénteken Székesfehérváron. Majd hozzátette: „nemet mondunk azokra az emberekre, akik egyszer már tönkretették az országot”.