Események

máj27
A Fidelitas Gazdasági Kabinet vendége: Bencsik János

A Fidelitas Gazdasági Kabinet 2015-17-es ciklusának első vendégeként Bencsik János országgyűlési képviselőt köszöntik majd, akivel hazánk fenntarthatósági kérdéseiről beszélgethetnek a programon résztvevők.

jún3
A Fidelitas Gazdasági Kabinet vendége: Barcza György

A Fidelitas Gazdasági Kabinet vendége június 3-án Barcza György, az ÁKK Zrt. vezérigazgatója lesz, akivel szakmai életútjáról, az ÁKK-val kapcsolatos kihívásokról, hazánk aktuális makrogazdasági kérdéseiről és jövőjéről beszélgethetnek a résztvevők.

jún6
Fidelitas Közéleti Találkozó

Közéleti találkozó keretében tartjuk meg a Fidelitas Országos Választmányának ülését 2015. június 6-án Budapesten. Az eseményre az országos és a megyei elnökségek tagjain kívül várjuk a regionális igazgatókat, kabinetvezetőket, a helyi csoportelnököket és a fidelitasos önkormányzati képviselőket, valamint polgármestereket is.

jún25
Fidelitas Nyári Szabadegyetem 2015

2015 nyarán a már megismert helyszínen, a Mátra egyik legkedveltebb üdülőhelyén találkozhatunk, ahol megint az interaktív közösségépítésé, a közösségi szellemet erősítő együttlété és a hatékony csapatmunkát fejlesztő bulié lesz a főszerep. Vendégeink között lesznek ismert politikusok és közéleti személyiségek, az előadások, kerekasztal-beszélgetések mellett pedig mindenkit megmozgató vetélkedők, csapatjátékok, sportversenyek és koncertek is várnak az érdeklődőkre.

júl10
Fidelitas az Audinál

A Fidelitas ferencvárosi szervezete csapatépítő sorozatot indít, amelynek keretében meghatározó magyarországi vállalkozásokat látogathatnak meg az érdeklődő fidelitasosok. Első körben az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. győri járműgyárának összeszerelő üzemében szerveznek látogatást.

Archív események