VII. Kelet-Magyarországi Fidelitas Focikupa

A túrkevei fidelitasosok hetedik alkalommal szervezték meg a kelet-magyarországi Fidelitas focikupát. A rendezvény fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter volt és részt vett a focitornán Böröcz László, a Fidelitas elnöke is.
A focikupát Falusi Vajk, a Fidelitas Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke nyitotta meg, majd Vida Tamás túrkevei polgármester köszöntötte a csapatokat és a vendégeket. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a rendezvény fővédnöke külön köszöntötte a csapatokat, illetve a látogatókat. A VII. Kelet-Magyarországi Fidelitas Focikupán részt vett Böröcz László, a Fidelitas elnöke is.

A tornán kilenc csapat közül került ki a győztes. Eseménydús, szoros mérkőzések követték egymást, különösen igaz a döntőkre, ahol gyönyörű gólok és védések sorozatait láthatták az érdeklődők.
 
A kiélezett döntőben a mezőtúriak csapata bizonyult jobbnak, harmadik alkalommal nyerték meg a tornát, ami azt jelenti, hogy a "vándorkupa" náluk véglegesen is otthonra talált. Külön gratulálunk a csapatnak! A mérkőzések után a díjakat Vida Tamás polgármester és Magos Vilmos alpolgármester adta át a fiataloknak.
 

2015.07.13.

Kapcsolat