Vidékfejlesztési konferencia Nógrád megyében

2014. március 10-én Szécsényben a Forgách-kastély épületében rendezett konferenciát a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája, melyen Chladek Tibor, a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet vezetője is előadást tartott.
A Kubinyi Ferenc Múzeumnak otthont adó szécsényi Forgách-kastélyban rendezett szakmai konferenciát a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája „Lehetőségek a mezőgazdaságban 2014-től” címmel.

A nagyszámú érdeklődőt vonzó rendezvényen Dr. Beer Miklós megyéspüspök mondott köszöntőt, Stayer László szécsényi polgármester pedig tartalmas és színes bemutatót tartott az általa vezetett településről.

A szakmai konferencia előadói Chladek Tibor, a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet vezetője, a Naphimnusz Teremtésvédelmi Közhasznú Egyesület részéről Rohály Gábor elnök és Kükedi Zsolt főtitkár, a Megújuló Hangya-2010 Szövetkezet képviseletében Dr. Dinya László professzor, a szervezet stratégiai alelnöke és Bíró Anna, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Nógrád megyei referense voltak.

2014.03.17.

Kapcsolat