Védjük meg az országot!

Országszerte gyűjtik az aláírásokat a kötelező betelepítési kvóta ellen a fidelitasosok. A kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond az általunk elfogadott és aláírt nemzetközi egyezményeknek, meghívást jelent további migránsok, további milliók számára és nem jelent megoldást a modernkori invázióra.
Az unió vezető testületei úgy döntöttek, hogy minden uniós ország számára kötelező jelleggel meghatároznak egy betelepítési kvótát. Az illegális bevándorlókat kötelezően szétosztanák az európai országok között, és ezeknek az embereknek azután a meghatározott országban kellene élniük.
 
Magyarországnak ez alapján - a magyarok megkérdezése nélkül - a következő öt évben egy szegednyi embert kellene befogadnia és letelepítenie. A kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond az általunk elfogadott és aláírt nemzetközi egyezményeknek, meghívást jelent további migránsok, további milliók számára és nem jelent megoldást a modernkori invázióra. A magyar polgárok aláírásukkal tiltakozhatnak a kötelező betelepítési kvóta ellen.
 
Arra kérünk mindenkit, különösen a fiatalokat, csatlakozzanak a petícióhoz; mondjatok nemet az értelmetlen és jogtalan uniós kötelező betelepítési kvótára! A tiltakozás eredményét a Fidesz eljuttatja Brüsszelbe.
 

Facebook album az aláírásgyűjtésről

 

 

2015.11.09.

Kapcsolat