Van-e köze Rig Lajosnak a kalasnyikovos bandához?

Rig Lajos, a Jobbik tapolcai jelöltje máig nem tisztázta megnyugtatóan, hogy miért varratott egy náci jelmondatra hasonlító tetoválást a karjára. A tetkón kívül számos más korábbi esemény bizonyítja, hogy a jobbikos jelölt és társasága teljesen szalonképtelen.

2013 nyarán a rendőrség egy közúti ellenőrzés során Kalasnyikovot és lőszereket talált egy autóban Lesencetomaj határában.

A kocsiban többek között a sümegi Jobbik egyik alapítója utazott. B. Ákos egyúttal a Betyársereg szimpatizánsa, aki kapcsolatban állt a Jobbik Veszprém megyei elnökével is. Az autó utasai azt állították, csak borozni indultak a gépkarabéllyal.

A fentiek alapján az alábbi kérdésekre várunk választ Rig Lajostól: ismeri-e a kalasnyikovos banda tagjait, azon belül B. Ákost? Van-e tudomása arról, hogy a szélsőséges társaság milyen célra akarta használni a Kalasnyikovot és a lőszereket? Rig Lajos szokott-e gépfegyverrel borozni? Álláspontja szerint hogyan illeszkedik a Kalasnyikov a Vona Gábor által meghirdetett vizslás cukiságkampányba?

 

2015.03.31.

Kapcsolat