Újjáalakult a gödöllői Fidelitas

A helyi szervezet április hatodikán alakult meg dr. Vécsey László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő jelenlétében. A csoport Simon Gellért, helyi Fidesz elnök, illetve Minchev Vasil, egykori választókerületi koordinátor kezdeményezésére jött létre, akik személyében a gödöllői Fidelitas két alapító tagját is tisztelhetjük. A szervezet elnöke Kiss Dávid lett, aki évek óta kitartóan segíti a Fidesz, illetve Vécsey képviselő úr munkáját a városban.
Az alakuló ülésen részt vett Vincze Géza országos alelnök, Lőrincz Gergő közép-magyarországi regionális igazgató, valamint Szente Olivér Pest megyei elnök. A csoportalakításra ellátogatott még Várfi András dél-alföldi regionális igazgató és Papp Imre, a Fidelitas Nemzetpolitikai kabinet vezetője, akik helyi lakosokként szakértelmükkel és tapasztalatukkal kétségkívül hozzájárulnak majd az újjáalakult gödöllői Fidelitas sikeres működéséhez.

Reményeink szerint az újjáalakult gödöllői csoport hamarosan bekapcsolódhat a helyi és választókerületi munkába, valamint a Fidelitas országos tevékenységébe.

2016.04.11.

Kapcsolat