SEGÉDKEZEK Pócsmegyeren

A Pest megyei Fidelitas 2016 június utolsó előtti hétvégéjén immár ötödik alkalommal rendezte meg a SEGÉDKEZEK elnevezésű közhasznú utazó akciósorozatát. A helyszín ezúttal Pócsmegyer volt, ahol a strand területén tevékenykedtek a fidelitasos fiatalok.
Az eseményen számos Pest megyei csoport képviseltette magát, illetve a  budapesti tagok közül is többen fontosnak tartották, hogy együtt dolgozzanak velünk a közös cél érdekében. A résztvevők között volt Végváriné Henter Lilla, a szervezet országos alelnöke, Bodrogi Richárd, a Humánpolitikai Kabinet vezetője, valamint Szente Olivér, a Pest Megyei Választmány elnöke, pócsmegyeri csoportelnök is. A munka kezdete előtt Németh Miklós, Pócsmegyer polgármestere köszöntötte a fiatalokat, röviden bemutatta a községet, illetve beszélt a jelenleg futó fejlesztésekről, kihívásokról.

 



A fiatalok ezúttal a pócsmegyeri Pázsit tónál lévő strandfürdő vizes helyiségeinek adtak új külsőt, illetve a tóra néző terasz fafelületeit újították fel, mely munka után az önkormányzat vendégelte meg a résztvevőket egy strand menüre.

A munka befejeztével alkalmunk nyílt beszélgetésre is, külön köszönet a cseresznyéért Fazekas János önkormányzati képviselőnek.
Az utazó akciósorozat augusztusban folytatódik, Találkozunk, Érden!

2016.06.23.

Kapcsolat