Segédkezek Biatorbágyon

A Pest megyei Fidelitas 2016 áprilisában negyedik alkalommal rendezte meg a SEGÉDKEZEK elnevezésű közhasznú utazó akciósorozatát. A helyszín Biatorbágy volt, ahol városszépítő kerti munkát végeztek a fidelitasos fiatalok.
Az eseményen számos Pest megyei csoport képviseltette magát, illetve a  budapesti tagok közül is többen fontosnak tartották, hogy megjelenjenek ezen az eseményen. A résztvevők között volt Vincze Géza, a szervezet országos alelnöke, valamint Szente Olivér, a Pest Megyei Választmány elnöke is.

Az akciósorozat elkezdésekor célkitűzés volt, hogy minél több Pest megyei településre eljussanak. Ez a cél megvalósulni látszik, ugyanis számos település Fidelitas csoportja jelezte, hogy örülnének, ha meglátogatnák őket a jövőben.

Az eseményt szándékosan a Föld napjához közeli időpontra tervezték, mivel szervezetünk különös figyelmet szentel a Föld környezetének megóvására. Az akciósorozat fel kívánja hívni a fiatalok figyelmét a társadalmi felelősségvállalásra, illetve a közösséghez való tartozás fontos mivoltára. 
 
A közösen elvégzett munka után a biatorbágyi csoport paprikás krumplival vendégelte meg a többi résztvevőt, így lehetőség nyílt a kötetlen beszélgetésre is. Külön köszönet, Mohácsy Istvánnak, a biatorbágyi csoport elnökének, hogy megszervezte az eseményt.

 

2016.04.25.

Kapcsolat