SEGÉDKEZEK-Játszóteret újítottunk fel Dunakeszin

A közép-magyarországi Fidelitas tagjainak köszönhetően megújult egy játszótér Dunakeszin. A játszótér felújítása egy utazó akciósorozat része, melynek fő célja a segítségnyújtás a helyi közösségek számára, illetve a csapatépítés.
A SEGÉDKEZEK elnevezésű akciósorozat első állomása Dunakeszin volt, ahol a lelkes fidelitasosok egy játszóteret újítottak fel. A résztvevők több Pest megyei településről, valamint budapesti kerületekből érkeztek. A résztvevők között volt Vincze Géza, szervezetünk országos alelnöke, valamint Szente Olivér, a Pest Megyei Választmány elnöke is.
 

 
 
Az akciósorozat fel kívánja hívni a fiatalok figyelmét a társadalmi felelősségvállalásra, valamint az aktív részvételen alapuló közösségépítésre. A cél eljutni a lehető legtöbb Pest megyei településre és budapesti kerületbe, ahol a résztvevők különböző közösségi terek karbantartásával, felújításával kívánják a helyi közösségek érdekeit szolgálni. Továbbá célunk a SegédKezek akciósorozattal a közép-magyarországi Fidelitas tagjai közötti kapcsolat elmélyítése, a fiatalok közötti csapatszellem építése is.
 

2015.07.13.

Kapcsolat