Négylábúaknak gyűjtött eledelt a Fidelitas makói csoportja

Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös jótékonysági adománygyűjtést szervezett karácsony előtt a Makói gyepmesteri telepen lévő négylábúaknak. A gyűjtés során több mint 100 kg kutyatáp, kutyakonzerv, szalámi és egyéb táplálékkiegészítő gyűlt össze.
A gyepmesteri telep állatgondozójával együttműködve a makói hobbiállat boltokban helyeztek ki adomány-dobozokat a gyűjtés szervezői, ahová az állatbarátok adományait várták. A gyűjtés során több mint 100 kg kutyaeledelt és táplálékkiegészítőt adományoztak a makóiak a helyi gyepmesteri telep hányattatott sorsú, gazdátlan kutyáinak. Az adományokat Bakos Tamás és Nagy Dániel január 7-én vitte el az állatoknak. A telep egyik lakójával, egy nagyon régen szerető gazdira vágyó, Kira névre hallgató kutyával is megismerkedtek.
 

 

 

A szervezők ezúton szeretnék köszönetüket kifejezni az Aranyhal Horgász és Állateledel Boltnak, a Gabi-Profi Dog Kft.-nek, Hajdu József egyéni vállalkozónak, Nagy Ferenc egyéni vállalkozónak és nem utolsó sorban a makói adakozóknak, hogy segítették az adománygyűjtés sikerességét.

2015.01.15.

Kapcsolat