Kabinetvezetői pályázati felhívás

A Fidelitas Országos Elnöksége 2015. március 28-án döntött a kabinetvezetői pályázatok kiírásáról. A pályázatok beadási határideje: 2015. április 17. péntek 12:00.

A Fidelitas Országos Elnöksége 2015. március 28-án döntött a kabinetvezetői pályázatok kiírásáról. A kabinetek a Fidelitas szakmai alapon létrejövő testületei, az azonos területeken tevékenykedők konzultatív fórumai, valamint a szakmai alapon történő közösségépítés, a programírás szellemi műhelyei. Elsődleges céljuk az Országos Elnökség szakmai támogatása.

Az Országos Elnökség döntése értelmében 7 szakmai kabinet vezetésére lehet pályázni:

- Gazdasági Kabinet
- Humán Kabinet
- Innovációs és Informatikai Kabinet
- Jogi és Közigazgatási Kabinet
- Környezetvédelmi és Vidékfejlesztési Kabinet
- Külügyi és Uniós Kabinet
- Nemzetpolitikai Kabinet

Az eddig működő kabinetek ezzel a döntéssel automatikusan megszűntek.

A kabinetek vezetésére az Országos Elnökség pályázatot ír ki. A kiválasztott kabinetvezető feladata lesz az adott kabinet munkájának irányítása. A kabineteken belül további szakmai részterületek mentén szerveződő munkacsoportok létrehozását a kabinetvezető koordinálja. Ezek megalakulását és a munkacsoportok vezetőit – kabinetvezető és a munkacsoport tagjainak javaslatát figyelembe véve – az Országos Elnökség hagyja jóvá.

Pályázati feltételek:

- Fidelitas tagság
- Felsőfokú végzettség vagy felsőfokú tanulmányok folytatása

A pályázatnak tartalmaznia kell a jelölt fényképes szakmai önéletrajzát, és az adott kabinet vezetésével kapcsolatos szakmai elképzelésit, terveit.

A pályázatokat a Fidelitas Központi Irodájába kell eljuttatni levélben (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), e-mailben a fidelitas@fidelitas.hu címre.

A pályázat beadási határideje: 2015. április 17. péntek 12:00

A pályázatok beérkezését követően, az Elnökség meghallgatja a jelentkezőket, majd egyszerű többséggel dönt a kabinetvezető személyéről.

Ha a pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, hívd a 1/441-5402-es számot, vagy írj a fidelitas@fidelitas.hu címre.

2015.04.13.

Kapcsolat