Jótékonysági sütiosztás Tatabányán

A Fidelitas júniusban indított online adománygyűjtéséhez csatlakozva a tatabányai csoport jótékonysági süteményvásárt szervezett a Vértes Agorájában.
A Fidelitas június óta gyűjt adományokat a kárpátaljai fiatalok részére. Szeptember 12-én a a belvárosi csoport szervezett először jótékonysági süteményvásárt a budapesti Szent István téren, azóta az ország több pontján, Tatabányán is gyűjtöttek adományokat a fidelitasosok. Videó

 

 

 


A Fidelitas továbbra is várja a felajánlásokat a www.karpataljaert.hu oldalon, ahol bankkártyás vagy átutalásos módon lehet adakozni az ukrajnai háborús állapotok miatt nehéz helyzetbe került kárpátaljai magyarok megsegítésére. 
 
Hálásan köszönjük az eddigi adományokat, és arra buzdítunk mindenkit, segítsen a rászoruló kárpátaljai magyarokon. Az év végéig tartó adománygyűjtés során összegyűlt pénzt a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség közreműködésével a Verecke Alapítványnak juttatjuk el. Az alapítvány az adományokat a kárpátaljai magyar fiatalok iskolai étkeztetésére fordítja majd.

2015.09.30.

Kapcsolat