Jótékonysági süteményvásár Budafok-Tétényen

A Fidelitas 22. kerületi csoportja is csatlakozott a "Fogjunk össze Kárpátaljáért!" adománygyűjtő akcióhoz, jótékonysági süteményvásárt tartottak a Futafok futóversenyen október 3-án.
A Fidelitas fontosnak tartja, hogy a társadalmi problémák megoldásából kivegye a részét. Csoportjaink ezért a belvárosi Fidelitas kezdeményezése nyomán több kerületben is rendeztek süteményvásárt, hogy a befolyó összegből a nehéz sorsú kárpátaljai fiatalokat támogathassák.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Budafok-Tétényi Fidelitas csoport is. A süteményvásárt a Futafokon, a hagyományokkal rendelkező sporteseményén tartották 2015. október 3-án.

A vásár nem jöhetett volna létre a kerületi cukrászdák felajánlásai nélkül, ezért nagyon köszönjük a Bakery Sandwich & Coffee-nak, a Pink Frog Fagylaltozó – Cukrászdának, a Krémes Cukrászdának és a Spiller Cukrászdának, hogy süteményeikkel hozzájárultak az adománygyűjtési akciónk sikeréhez.

Köszönetet szeretnénk mondani a sok adakozónak, akik a Futafokon összesen nyolcvanezer forinttal segítették a kárpátaljai magyar fiatalokat!
 

2015.10.06.

Kapcsolat