II. Miskolci Focikupa

A Fidelitas miskolci csoportja második alkalommal szervezett kispályás labdarúgó tornát hétvégén a Szabó Lőrinc Általános Iskola tornatermében.
A rendezvényen jelen volt Eperjesi Erika önkormányzati képviselő és Molnár Péter önkormányzati képviselő, Miskolc Oktatási Bizottságának elnöke is. Elnök úr köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a város kiemelt fontosságot tulajdonít a sportnak. Ezt az elmúlt évek eredményei bizonyítják, valamint az, hogy hamarosan egy teljesen új stadionban szurkolhatnak a miskolciak a DVTK labdarúgó csapatának.

Kováts Ágoston, a helyi csoport elnöke elmondta, hogy a II. Miskolci Focikupa kettős céllal valósult meg ismét; egyfelől a szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a mozgás, sportolás fontosságára, másrészt a sport és a közösségformálás kapcsolatának erősítését is hangsúlyozzák ezzel a tornával.


 

 

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is nagy volt az érdeklődés a program iránt; 10 miskolci csapat nevezett a versenyre. 

A mérkőzések két ötcsapatos csoportban zajlottak, a csoporton belül mindenki játszott mindenkivel,  a csoport első, illetve második helyezettje lépett tovább, ők kerültek az elődöntőbe. 

Összesen 24 mérkőzést bonyolítottak le, a mérkőzések 12 percesek voltak félidő nélkül és hivatásos játékvezető vezette őket.

Az első három helyezett értékes sporteszközökkel gazdagodott; serlegek, mezek, sportszárak, kapus felszereléseket és labdák is voltak a díjak között. 

 

A torna legjobbja kiélezett küzdelemben végül az UDSC csapata lett.

Ezúton is gratulálunk a kimagasló játékhoz és a megérdemelt sikerhez!

(Fotók: Mocsári László, minap.hu)

 

 

2015.03.10.

Kapcsolat