Folytatódik a vezetőképzés

A Fidelitas Közéleti Akadémia 2015/2016-os csoportja a képzési sorozat második alkalmához érkezett. A novemberi előadások során a résztvevőknek prof. Dr. Németh Erzsébet logopédus és pszichológus, valamint az előző tréning alkalmával megismert, Hanczár János beszédtanár, Pindroch Ferenc, a TV2 hírpolitikai tanácsadója és Pindroch Tamás, az ECHO TV szerkesztő-műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa tartott előadásokat.
A pénteki stúdió gyakorlat Budapesten vette kezdetét, ahol a csoport tagjai éles helyzetben is kipróbálták a korábban tanultakat. A stúdióbeszélgetés során Pindroch Tamás egy közösen választott témában készített riportot a csapat tagjaival, majd a felvételeket Pindroch Ferenccel közösen kielemezték. A videó-elemzés révén rengeteg tapasztalatot szerezhettek a képzésben résztvevők arról, hogyan kell felkészülni a hasonló beszélgetésekre, mire kell figyelni egy stúdiófelvétel során és milyen gyakori hibákkal találkozhatnak.
 
 
Az előadások szombaton Tihanyban folytatódtak, ahol prof. Dr. Németh Erzsébet, logopédus és pszichológus az asszertív kommunikációról tartott előadást, és emellett a képzésben résztvevők hasznos helyzetgyakorlatokon keresztül kipróbálták a különféle viselkedésmintákat és kommunikációs technikákat. Később Hanczár János kielemezte a legutóbbi képzésen készült riportokat.

Vasárnap kommunikációs és pszichológiai tréningekkel zárult a képzés második foglalkozása.
Februárban közéleti találkozóval folytatódik a Közéleti Akadémia.

2015.11.19.

Kapcsolat