Fidelitas Sportkonferencia

A felejthetetlen nyári szabadegyetem után november elején újabb nagyszabású országos rendezvényre várunk minden érdeklődő fiatalt. Idén sportkonferenciával egybekötve szervezzük meg a Fidelitas hagyományos sporthétvégéjét a Tatai Olimpiai Központban. A már megszokott amatőr bajnokságok mellett ez alkalommal sporttal kapcsolatos kérdéseket, aktuális problémákat is megvitatunk.

A konferencián profi edzőkkel beszélgetünk a magyar sport jövőjéről, utánpótlás nevelésről, közéleti személyiségekkel politika és sport kapcsolatáról, valamint korábbi élsportolókkal az iskolai sportéletről és a tömegsportról.

Vendégünk lesz többek között Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó és edző, Rátgéber László kosárlabda mesteredző, Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott volt szövetségi kapitánya, Simicskó István sportért felelős államtitkár, Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke és Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabda Szövetség elnöke, Szolnok polgármestere. Találkozhattok Czene Attila korábbi úszóval, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökével, valamint Balogh Gábor korábbi öttusázóval, a Magyar Diáksport Szövetség elnökével.

A sportkonferencia időpontja 2014. november 7-9. (péntek-vasárnap), helyszíne a Tatai Olimpiai Központ (2890 Tata, Baji u. 21.). A részvétel díja 4 000 Ft, az október 15-ig regisztrálóknak 3 000 Ft. Az ár tartalmazza a szállást (fürdővel ellátott kétágyas szobákban), napi háromszori étkezést, a bajnokságokon, illetve az előadásokon való részvételt. Bővebb információk a helyszínnel és a programmal kapcsolatban a http://sportkonferencia.fidelitas.hu/ weboldalon találhatók. A Regisztráció fülre kattintva a jelentkezési űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével pedig rögtön jelentkezni is lehet a rendezvényre. Minden érdeklődő Fidelitas tagot és szervezetünkkel szimpatizáló fiatalt szeretettel várunk!

Mozogjatok velünk és találkozzatok a hazai sportélet nagyjaival!

Találkozzunk Tatán! http://sportkonferencia.fidelitas.hu/

 

2014.09.23.

Kapcsolat