Fidelitas Országos Pályaorientációs hétvége

A Fidelitas meghirdeti első Országos Pályaorientációs hétvégéjét, melynek célja, hogy a résztvevői találkozhassanak olyan felsőoktatási intézményben oktató, hallgató, vagy szakmában dolgozó emberekkel, akik segítséget nyújthatnak a pályaválasztásban. Az interaktív előadásokon túl, a pályaorientációs hétvége során egy tapasztalt szakember nyújt egyénre szabott segítséget a középiskolás diákoknak.
A képzés költsége 3000Ft (Fidelitas K&H Bank 10200854-32513673 bankszámlaszám, közlemény: Szerencs_név), mely tartalmazza a szállást (2 éjszaka) a szerencsi Rákóczi-várban, a teljes ellátást és az intenzív háromnapos képzést. Az utazással kapcsolatban, minden jelentkezővel egyeztetünk és igyekszünk segítséget nyújtani, de a képzés díja, az utazási költségtérítést nem tartalmazza.

A helyszín: Szerencs, Rákóczi-vár.
Az időpont: 2016. május 27-29.
Jelentkezési határidő: május 08.
A Pályaorientációs Hétvége hivatalos megnyitója péntek délután lesz, és a képzés vasárnap délután fog lezárulni.

Az alábbi űrlap kitöltése szükséges ahhoz, hogy a programot a középiskolás jelentkezők elvárásaihoz mérten tudjuk összeállítani, illetve ez a feltétele a sikeres jelentkezésnek. A jelentkezők által adott információkat egy szakember fogja elemezni, amely alapján kialakítjuk a végleges programot, melyet közvetlenül a képzés előtt küldünk meg a résztvevőknek.

2016.04.26.

Kapcsolat