Fenntartható fejlődés és vidékfejlesztés kabinet év eleji beszámolója

A Fidelitas Fenntartható fejlődés Kabinet tevékenysége új szakterülettel bővült. Idén februártól a korábbi Vidékfejlesztési Kabinet beolvad a Fenntartható fejlődés Kabinetbe, így egy kabinetként, Fenntartható fejlődés és vidékfejlesztés Kabinet néven folytatja a 2015 őszén megkezdett munkáját.
A Kabinet képviseltette magát a január végén, Nyíregyházán megrendezett Fidelitas Észak-Alföldi Regionális Konferencián, ahol Ary Tamás kabinetvezető és Kanozsay Árpád kabinet-tag előadást és szakmai vetélkedőt tartottak. A vetélkedő első három helyezett csapatát ajándékcsomagokkal díjazták.
 

A Kabinet, a Vizes élőhelyek világnapját követő napon, megtartotta évnyitó kabinetülését, Budapesten. Ary Tamás kabinetvezető tájékoztatta a megjelenteket a Kárpátaljai adománygyűjtés eredményéről, a salgótarjáni Fidesz-Fidelitas együttműködési megállapodásról és a Fidelitas Észak-Alföldi Regionális Konferencia sikeréről. Továbbá részletes beszámolót tartott a Kabinet szakpolitikai vezetésének felállítására meghirdetett pályázatról. Az ülés egy szakmai vetélkedővel zárult.

A Kabinet következő ülése február 18-án, Budapesten lesz.

2016.02.05.

Kapcsolat