Erzsébetvárosi graffiti eltávolítási akció

Az Erzsébetvárosi Fidelitas önkéntes társadalmi munka keretében, graffiti eltávolítási akciót szervezett a Klauzál téren. Az eseményre, Hack Angelika és Virágh Előd közvetítésével, meghívták Rónaszékiné Keresztes Mónika Választókerületi Elnököt, aki az Erzsébetvárosi Fidelitasosokkal (Radics Béla, Papp Béla, Szabó Toni) karöltve munkálkodott. Az akcióra június 4-én szombaton került sor.
A szervezet alapelvei között hangsúlyos elem a környezettudatos életvitel és környezetünk megóvása. A fentiekre tekintettel az Erzsébetvárosi fiatalok cselekedtek környezetünk védelme érdekében. Ezen a napon szorgoskodtak, remélve, hogy ezzel másoknak is példát tudnak mutatni, és a megrongált területből egy kellemes környezetet varázsolhatnak az ott lakó polgárok számára. -

Nem is gondoltuk, milyen bonyolult és fárasztó munka eltüntetni azt, amit mások néhány pillanat alatt felfirkáltak, de úgy gondoljuk megérte feláldoznunk a szabadidőnket a környezettudatos és környezet óvó szemléletünk népszerűsítése érdekében. A tér lakóinak öröme, és elégedettsége arra sarkall minket, hogy több ilyen akciót szervezzünk, akár a kerületünkben, akár más károsított, megrongált területen.

Az akcióról készült videómontázsunkat itt találod!
 

2016.06.08.

Kapcsolat