Budapesti és Pest megyei elnökök találkozója

Közös találkozót tartottak Budapest és Pest megye csoportelnökei. A nyári forróság derekán közel negyvenen gyűltek össze, hogy megbeszéljék az év utolsó harmadának legfontosabb programjait, kezdeményezéseit.
A találkozón szóba került többek között az augusztus 15-re tervezett 18. kerületi játszótér felújítás. A Budapesti Választmány augusztus 25-re tervezett üléséről is elhangzott pár gondolat; az eseményen a közelgő magyar-román EB-selejtező apropójából részt vesz Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere és Török Gábor politológus.
 
Lőrincz Gergely, a Fidelitas közép-magyarországi regionális igazgatója tájékoztatta a jelenlévőket a hamarosan megrendezésre kerülő regionális táborról és kérte a tagságot, hogy ötleteikkel, javaslataikkal járuljanak hozzá a rendezvény sikeréhez. Megemlítette egyúttal, hogy már 2 hónapja zajlik a "Vasárnapi foci" elnevezésű baráti futballozás a XI. kerületben, melyre mindenkit szeretettel várnak.

Szente Olivér, a Pest Megyei Választmány elnöke és Kurucz Dániel, a Budapesti Választmány elnöke megállapodtak a két választmány közötti minél szorosabb együttműködésről, így a jövőben is biztosan sor kerül majd még közös találkozókra.
 

2015.08.13.

Kapcsolat