Bárnai Fidelitas Focitorna

Második alkalommal rendezte meg a napokban bárnai focitornáját a Fidelitas, amely jó hangulatban, nagy összecsapásokkal és kánikulai hőségben telt.
Az egynapos bajnokságra nyolc csapat nevezett, a házigazda település két egyletet is felállított. A „labdát kergető” futballistákon kívül a lányok is kilátogattak a sporteseményre, ők a pálya széléről és a lombos fák árnyékából szurkoltak a fiúknak.
 
Az ifjúság számára életre hívott rendezvényt megtisztelte jelenlétével Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Oravecz Roland polgármester is, akik a megnyitón köszöntötték a résztvevőket és a kezdőrúgást is elvégezték. Örömüket fejezték ki a program létrejöttéért. Elmondták: fontosnak tartják az ehhez hasonló fiatalos rendezvényeket és arra biztatták a jelenlévőket, hogy a jövőben is folytassák kezdeményező és szervező tevékenységüket.
 

A látogatókat helyben főzött gulyáslevessel vendégelték meg, illetve díjazták a legjobban teljesítő csapatokat és játékosokat. A képzeletbeli dobogón a csapatnevekkel ellentétesen festettek a helyezések, ugyanis a győztes csapat Bárna második számú csapata, az ezüstérmes pedig a község első számú együttese lett, míg a harmadik helyen a Gólképtelenek elnevezésű formáció végzett. Díjazták továbbá a legjobb kapust és mezőnyjátékost is. Az eredményességért járó kupát és érmeket Jakab Jácint, a Fidelitas országos alelnöke, Nógrád megyei elnöke adta át. 

2015.07.15.

Kapcsolat