Alakuló választmányi ülést tartott a Budapesti Fidelitas

Bográcsozással egybekötött alakuló választmányi ülést tartott a Budapesti Fidelitas Kispesten
Pénteken került sor a Budapesti Fidelitas alakuló választmányi ülésére, melynek a 19. kerületi Fidesz iroda adott otthont. Az új elnökség célul tűzte ki, hogy a programokon keresztül egész Budapestet bejárja a következő két év során,elősegítve ezzel egymás jobb megismerését, mely a közösen végzett munka alapját jelenti.
 


A megnyitót Varró Zsolt XIX. kerületi csoportelnök és Kurucz Dániel budapesti elnök tartotta, majd Dódity Gabriella a kerület Fidesz frakciójának vezetője és dr. György István, Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízott osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel. Beszédeikben kihangsúlyoztak, hogy a Fidesznek nagy szüksége van a Fidelitas segítségére, különösen az olyan kerületekben, mint Kispest.


A választmányi ülés további részében az elnökség ügyvezető-alelnöknek választotta meg Renge Zsoltot, továbbá három koordinátort nevezett ki munkájának segítésére – Tóth Réka Kamilla, Magyar Márton és Balázs Ádám Samu személyében.


Az est hátralevő részében a bográcsozásé volt a főszerep, az iroda udvarán pincepörköltet készítettek a budapesti fidelitasosok.

 

2015.06.15.

Kapcsolat