Adománygyűjtés Csángóföldre

2013. február 28.

A Budapesti Fidelitas Nemzetpolitikai Munkacsoportja az Országos Fidelitas támogatásával ismét adományutat szervez határon túli, hátrányos helyzetben élő Barátaink számára. Az adományút célpontja ezúttal a közel 1000 km-re fekvő csángóföldi Ferdinándújfalu lesz. Használható minőségű ruhákra, könyvekre, tartós élelmiszerre és higiéniai eszközökre számítunk elsősorban. Kérünk benneteket, hogy ahol lehet a helyi szövetségesekkel összefogva, hirdessétek meg ezt az adományozási lehetőséget és használjátok ki a helyi médiában való megjelenésre is.

Az összegyűjtött adományokat kérjük, hogy legkésőbb 2013. március 14-én délig, legyetek szívesek a Belvárosi  Aulich utcai Ifjúsági Klubba szállítani. Nagyobb mennyiség esetén kérjük vegyétek fel a kapcsolatot a főszervezőkkel. 
 
Az M3-as autópálya mentén fekvő települések (megyénként max. 2 megállás, Budapest-Debrecen-határátkelő útirányon át) az odaúton az autópálya lehajtóknál személyesen is át tudjuk őket venni.
 
Javasoljuk, hogy a budapesti csoportok március 12-ig, a vidékiek március 8-ig adják meg a begyűjtés határidejét, hogy az adományok időben össze tudjuk gyűjteni az Aulich utcai Klubba.

Segítségként ide kattintva le tudjátok tölteni a Barkó Ivett által készített plakátot, ahol csupán a bal alsó sarokban kell átírnotok a kapcsolattartói adatokat, illetve a gyűjtés helyszínét. (Természetesen lehet sajátot is készíteni.)
Ha bármi kérdésetek van, forduljatok bátran az adományút főszervezőihez:
 
Kurucz Dániel - 30/566-74-93; czurri@gmail.com
Asztalos Dávid - 30/654-53-95; mr.davidasztalos@gmail.com
 
Legyetek szívesek betartani a március 14-i beszállítási határidőt, mert március 15-én kora reggel már indul a szállítmány! 
 
fidelitas.hu


 
Küldd el ismerősnek emailben!
Tárgy: Adománygyűjtés Csángóföldre
Címzett: *
Feladó: *
Megjegyzésed: