A Soros György által pénzelt civilek a migránsok betelepítése mellett állnak

A Fidelitas elutasítja, hogy a Soros György által pénzelt civilek újra a migránsok betelepítése mellett tették le a garast Szégyen, hogy az Eötvös Károly Intézet, a Magyar Helsinki Bizottság, a Társaság a Szabadságjogokért és Gyurcsány Ferenc kedvenc házi kifizetőcége, a Political Capital a betelepítés elleni népszavazás legitimitását támadják.

Teszik mindezt azért, mert kenyéradójuk, Soros György – Brüsszel jóváhagyásával – több millió migránst akar betelepíteni Európába és mindezt az európai adófizetőkkel fizettetné ki.

Magyarországon azonban nem Soros civiljei, hanem a magyar állampolgárok fogják eldönteni, hogy kikkel akarnak együtt élni és kikkel nem. A Fidelitas támogatja a kötelező betelepítésről szóló népszavazást, mivel a jövő nemzedékek legfontosabb érdeke ma az, hogy Magyarországot magyarnak tartsuk meg.

Javasoljuk az Eötvös Károly Intézetnek, a Magyar Helsinki Bizottságnak, a TASZ-nak és a Political Capital-nak, hogy ugyanilyen vehemenciával lépjenek fel a magyar kisebbségek jogai érvényesítése érdekében is.


Fotó forrása: origo.hu

2016.05.04.

Kapcsolat