A hegyfaluiak Kőszegen emlékeztek a kommunizmus áldozataira

2013. február 26.

A kommunizmus áldozataira emlékeztek vasárnap. Fáklyával vonultak a temetőhöz, ahol dr. Gulyás Gergely országgyűlési képviselő mondott beszédet. A megemlékezésen részt vettek a hegyfalui Fidelitas tagjai is.


Vasárnap délután öt órakor az emléknap alkalmából fáklyás felvonulás indult a kőszegi városházától a temető bejáratáig, ahol dr. Gulyás Gergely fideszes országgyűlési képviselő mondott beszédet.
 
 
Fotó: vaol.hu és Hegyfalui Fidelitas
 
fidelitas.hu
 
Küldd el ismerősnek emailben!
Tárgy: A hegyfaluiak Kőszegen emlékeztek a kommunizmus áldozataira
Címzett: *
Feladó: *
Megjegyzésed:

További hírek

Elkezdődött a Fidelitas megújult vezetőképzője 2014. október 22. 19:27

Parlamenti képviselőnk és száznál több önkormányzati képviselőnk közül sokan végezték már el a Fidelitas Vezetőképző Tanfolyamát, amely több, mint 10 éve készíti fel tagjainkat a helyi vagy éppen országos közéletben való szereplésre. Idén a vezetőképző tanfolyam első hétvégéjének Balatonszemes adott otthont. A 2014-es évfolyam 12 résztvevője az ország különböző pontjából érkezett a tréningre.

Budapesti Választmány vendégségben a Fradinál 2014. október 22. 19:21

A Fidelitas szempontjából is rendkívül sikeres önkormányzati választás után a Budapesti Választmány ezúttal rendhagyó helyszínen ült össze; Kubatov Gábor pártigazgató, egyben a Fradi elnökének meghívására a csapat új stadionjába látogatott, ahol egy interaktív beszélgetés után az arénába is betekintést nyert.

Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia workshop 2014. október 21. 10:01

Első nagyszabású rendezvényét tartotta meg a Fidelitas Innovációs Kabinet az őszi idény nyitásaként; október 15-én a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) fehér tárgyalójában Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3) workshop-ot szervezett. Az eseményen az S3 stratégiájával kapcsolatos beszámolókat hallgathattak a résztvevők, emellett egy szimulációs játék során próbálhatták ki a megyei workshop-ok hangulatát. Az érdeklődő fiatalok a Nemzeti Innovációs Hivatal gyakornoki programjairól is tájékozódhattak.