A gyűlöletkampány ellen emelt szót a veszprémi Fidelitas

2013. február 26.

A Societas által kiadott, megyeszerte ingyenesen terjesztett lapban foglaltak ellen szólaltak fel kedden a Fidelitas Veszprém megyei tagjai.

Varga Tamás, a veszprém megyei Fidelitas elnöke elmondta, hogy Veszprémben is terjedni kezdett a Societas „Elég volt!” című kiadványa. Varga szerint a Societas ezzel a legrégebbi baloldali trükköt, a lejárató kampányt alkalmazta. Arra szólította fel a baloldali szervezet tagjait, hogy hagyjanak fel Veszprémben a gyűlölet szításával.
 
 
Szám Dorottya a Fidelitas veszprémi tagjaként fontosnak tartja, hogy a fiatalok ne csak a médiában gyakran emlegetett gazdasági válság és a korrupció kapcsán gondoljanak a politikusokra, mintha azok mind fehérgalléros bűnözők lennének, hanem lássák azt is, hogy vannak olyan politikusok, akik nem négyéves ciklusokban gondolkoznak, nem a saját zsebüket tömik, értik és megértik a fiatalok problémáit. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Societas által kiadott lap hazugságokat állít, például amikor a parlamenti házőrséget az észak-koreai kommunista diktatúrához hasonlítja. Szám Dorottya felszólította a veszprémi Societas csoportot – ha ugyan létezik –, hogy álljon ki és hagyjon fel a gyűlöletkampánnyal.
 
Zsebe Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy a Societas mögött olyan emberek állnak, mint Hagyó Miklós, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila, akiknek szemmel láthatóan még mindig egy felé húz a szívük. Egyúttal arra kérte Mesterházyt, hogy veszprémiként gondoljon szülővárosára és hagyja ki az Amerikából importált werberi kampányból.

Forrás: vehir.hu

fidelitas.hu
 
Küldd el ismerősnek emailben!
Tárgy: A gyűlöletkampány ellen emelt szót a veszprémi Fidelitas
Címzett: *
Feladó: *
Megjegyzésed:

További hírek

Elkezdődött a Fidelitas megújult vezetőképzője 2014. október 22. 19:27

Parlamenti képviselőnk és száznál több önkormányzati képviselőnk közül sokan végezték már el a Fidelitas Vezetőképző Tanfolyamát, amely több, mint 10 éve készíti fel tagjainkat a helyi vagy éppen országos közéletben való szereplésre. Idén a vezetőképző tanfolyam első hétvégéjének Balatonszemes adott otthont. A 2014-es évfolyam 12 résztvevője az ország különböző pontjából érkezett a tréningre.

Budapesti Választmány vendégségben a Fradinál 2014. október 22. 19:21

A Fidelitas szempontjából is rendkívül sikeres önkormányzati választás után a Budapesti Választmány ezúttal rendhagyó helyszínen ült össze; Kubatov Gábor pártigazgató, egyben a Fradi elnökének meghívására a csapat új stadionjába látogatott, ahol egy interaktív beszélgetés után az arénába is betekintést nyert.

Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia workshop 2014. október 21. 10:01

Első nagyszabású rendezvényét tartotta meg a Fidelitas Innovációs Kabinet az őszi idény nyitásaként; október 15-én a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) fehér tárgyalójában Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3) workshop-ot szervezett. Az eseményen az S3 stratégiájával kapcsolatos beszámolókat hallgathattak a résztvevők, emellett egy szimulációs játék során próbálhatták ki a megyei workshop-ok hangulatát. Az érdeklődő fiatalok a Nemzeti Innovációs Hivatal gyakornoki programjairól is tájékozódhattak.