Hírek
Varga Tamás, a veszprém megyei Fidelitas elnöke elmondta, hogy Veszprémben is terjedni kezdett a Societas „Elég volt!” című kiadványa. Varga szerint a Societas ezzel a legrégebbi baloldali trükköt, a lejárató kampányt alkalmazta. Arra szólította fel a baloldali szervezet tagjait, hogy hagyjanak fel Veszprémben a gyűlölet szításával.
 
 
Szám Dorottya a Fidelitas veszprémi tagjaként fontosnak tartja, hogy a fiatalok ne csak a médiában gyakran emlegetett gazdasági válság és a korrupció kapcsán gondoljanak a politikusokra, mintha azok mind fehérgalléros bűnözők lennének, hanem lássák azt is, hogy vannak olyan politikusok, akik nem négyéves ciklusokban gondolkoznak, nem a saját zsebüket tömik, értik és megértik a fiatalok problémáit. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Societas által kiadott lap hazugságokat állít, például amikor a parlamenti házőrséget az észak-koreai kommunista diktatúrához hasonlítja. Szám Dorottya felszólította a veszprémi Societas csoportot – ha ugyan létezik –, hogy álljon ki és hagyjon fel a gyűlöletkampánnyal.
 
Zsebe Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy a Societas mögött olyan emberek állnak, mint Hagyó Miklós, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila, akiknek szemmel láthatóan még mindig egy felé húz a szívük. Egyúttal arra kérte Mesterházyt, hogy veszprémiként gondoljon szülővárosára és hagyja ki az Amerikából importált werberi kampányból.

Forrás: vehir.hu

fidelitas.hu