A Győr-Moson-Sopron megyei Fidelitas együtt szurkolt a kézilabda NB1 döntőjén

Közel 40 fővel egy emberként szorított a hazai csapat győzelméért a Fidelitas megyei szervezete. A lelkes szurkolásnak meg is lett az eredménye, hiszen a Győri Audi ETO KC hazai pályán 26–22-re nyert az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen. Győr-Moson-Sopron megyei csoportunk a helyszínen követte az eseményeket.
A női kézilabda döntőjének első fordulója rengeteg izgalmat hozott. Az első félidőben a győri kapus agresszív védekezésének köszönhetően, a budapesti csapat csupán hatszor talált be a hazaiak kapujába. A Győri lányok már-már letaglózták ellenfelüket lendületes kezdésükkel, amelyből az FTC csak nagyon nehezen tudott visszatérni a meccsbe. A 43. percben a Fradi megközelítette ugyan a hazai csapatot, de a ziccert nem sikerült érvényesíteni. Utólag ez a pillanat tekinthető fordulópontnak, hiszen az 51. percre már 24-19 volt a Győr előnye. Végül a Fradi már nem tudta hátrányát ledolgozni, így a hazai csapat 4 ponttal nyerte az első fordulót. A visszavágóra május 24-én, kedden kerül sor a Ferencváros otthonában.

 


A döntő egész ideje alatt hihetetlen volt a hangulat, amely maradandó élménnyé tette a meccset, főleg azért mert sok fiatal most először járt kézilabda mérkőzésen. A rendezvény után a fidelitasosok beszélgethettek, közös fényképeket készíthettek a játékosokkal.

2016.05.24.

Kapcsolat