Török Gábor és Wintermantel Zsolt a Budapesti Választmány vendégei voltak

A Fidelitas Budapesti Választmányának augusztus végi ülésén Török Gábor, az MLSZ elnökségi tagja és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a magyar futball jelenlegi helyzetéről és jövőjéről beszélgetett.
Az ülés kezdetén a résztvevők megvitatták a következő időszak programjait. Az elnökség beszámolt arról, hogy a napokban budapesti hírlevél indult, amelyben bizonyos időszakonként egy csokorba szedve megtalálhatók a budapesti (és Pest megyei) események, beszámolók, hírek. Szeptemberben például többek között kenutúra és focibajnokság is várja az érdeklődő fővárosi fidelitasosokat. Az új budapesti focibajnokságon résztvevő csapatokat Wintermantel Zsolt sorsolta ki.
 

Újpest polgármestere az ülés második felében Török Gáborral, az MLSZ elnökségi tagjával a magyar futball jelenlegi helyzetéről és jövőjéről beszélgetett. A közelgő magyar-román meccs kapcsán szó esett az MLSZ felelősségéről a jegyeladásnál fellépő problémákban. A meghívott vendégek a magyar klubok helyzetéről, az ultrák magatartásáról, a futballba fektetett állami pénzekről és a stadionokban bevezetett szurkolói kártyákról is beszélgettek.
 

2015.08.26.

Kapcsolat