Rágyúrt a Fidelitas a hétvégére Békéscsabán!

Idén már huszonegyedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi szinten is jól ismert gasztrorendezvényt, a Csabai Kolbászfesztivált. Október 21-én, szombaton a Fidelitas is képviseltette magát a kolbászgyúró versenyen, amely remek csapatépítő eseménynek bizonyult.
A sportcsarnokban több mint 100 csapat társaságában serénykedett együtt a Fidelitas országos elnökségének és Békés megye választmányának csapata. Az országos elnökséget Várfi András dél-alföldi regionális igazgató és Jakab Jácint országos alelnök képviselték. Míg a Békés megyei Választmány teljes létszámban töltötte együtt a hosszú hétvégét és a kolbászt a viharsarki megyeszékhelyen. A Kovács Gréta Tünde megyei elnök, Krupincza Mariann, Rácz Attila Riol és Tövisházi Zsuzsa megyei alelnökök alkotta csapat kiegészült még több békési, füzesgyarmati, szeghalmi és mezőgyáni taggal is.
 
A munkálatok hevében az asztaloknál látogatást tett Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője és Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, egykori Fidelitas-tag is.
 
Miután a csapatok leadták a zsűrinek a mintadarabokat, a társaságból többen is ellátogattak az evangélikus gimnázium sportcsarnokába, ahol közösen szurkoltak együtt a békési Gladiátorok kosárlabda csapatának, akik a Honvéd együttesével csaptak össze. Az eredményhirdetés után pedig a kikapcsolódásé volt a főszerep!
 
 

2017.10.24.

Kapcsolat