Ma kezdődik Soros bábszínháza

Sajtótájékoztatót tartott a Kossuth térnél Böröcz László, szervezetünk országos elnöke.
A színpadon Soros emberei láthatóak majd, a kulisszák mögött a szálakat pedig Soros György rángatja.  Egy színpadon láthatóak itt majd Soros emberei, és bármit is hordanak majd itt össze a következő hetekben, valójában az az egyetlen céljuk az, hogy átvigyék Soros György érdekeit.
Soros György érdeke nem más, mint végrehajtani a Soros-tervet: betelepíteni migránsokkal Európát.

Nyilvánvaló, hogy magyar kormány a Soros-terv útjában áll. Ezért mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a magyar kormányt a Soros-terv útjából. Soros György egy olyan kormányt akar látni Magyarország élén, amelyik úgy ugrál, ahogy ő fütyül. Olyan kormányt akar látni, amelyik lebontja a kerítést, beengedi a migránsokat és végrehajtja a betelepítési kvótát.

 



Azok akarnak új választási törvényt, akik képtelenek elnyerni a választók bizalmát. Nem a választási rendszerrel, hanem az ellenzékkel van a baj. Ez csak ürügy, valójában itt a Soros-tervről van szó. Jelenleg nehéz elképzelni olyan demokratikus választási rendszert, amiben egy ilyen impotens, a választók számára hiteltelen kompánia nyerni tudna, mint a Soros-tervet végrehajtók pártjai és a Soros hálózat civil szervezetei.
 

Ezért most előveszi a Soros-hálózat minden tagját, beleértve az ellenzéki pártokat és a Soros-szervezeteket és itt már színpadot is épít nekik.
Ma elkezdődik Soros György bábszínháza, de történjen itt bármi, arra kérjük a kormányt és a kormánypártokat, hogy a Soros-hálózat bármilyen nyomást is próbál gyakorolni, védjék meg Magyarország és a magyar fiatalok jövőjét!
 
 
 
 
 
 
 

2017.09.01.

Kapcsolat