Nagy sikerrel zajlott le az első Budapesti Fidelitas Sportnap

Az éves Budapesti Fidelitas Focibajnokság szezonzáró döntőjével - Final Fourral - egybekötött egész napos programra, közel 80 sportolni vágyó fiatal látogatott ki az újbudai Kamaraerdei Ifjúsági Parkba július közepén.
Az események egyszerre több helyszínen zajlottak: focipályán, strandröplabda és kosárlabda pályán mérték össze a tudásukat a fidelitasosok. Amíg a küzdőtereken zajlottak a meccsek, addig Hegedűs Gábor, az I. kerületi csoport elnökének vezetésével egy lelkes kuktákból álló csapat finom bográcsost főzött a kilátogató sportolóknak. 
 
A jó hangulathoz, a belvárosból kitelepült, méltán népszerű DJ Kecsoh szolgáltatta az egész napos "Deszpászítót". 
 

Ebéd után az eredményhirdetések következtek. A dobogós csapatok valamennyi tagja éremmel és értékes díjakkal lett gazdagabb. A délutáni tombolán pedig ajándékcsomagok vándoroltak a szerencsésekhez. A kánikulában az úszómedencék is megnyitottak, ahová jelen sorok íróját is sikerült ruhástól bedobni, felejthetetlen élmény volt, ezúton is köszönöm szépen.
 
Sötétedéskor startolt Savanya Imi sportkvíze, a játékmester ezúttal is  rendesen megdolgoztatta a csapatokat. A kiélezett küzdelemben a XI. kerületi kontingens bizonyult a legtájékozottabbnak sportkérdésekben. 
 
 
Valamikor éjfél után bontottunk asztalt, azzal, mivel sokan másnap este Tusványosra indulásra indultak.
 

Köszönjük szépen a részvételt, jövőre találkozunk! 

A szervező csapat nevében: Virágh Előd
 

2017.07.31.

Kapcsolat