A Fidelitas 25 millió forintos kérdése Botka Lászlóhoz

Sok magyar embert érdekelne, hogy Botka Lászlónak miből futja egy 25 millió forintos autóra – jelentette ki Falus Vajk, szombaton.
A Fidelitas szóvivője az MSZP miniszterelnök-jelöltjétől az ifjúsági szervezet nevében azt kérdezte: hogy lehet az, hogy a 25 milliós luxusautó kimaradt a vagyonnyilatkozatából?

 

 

 

„Ha a 25 millió forint nem tétel Botka László számára, vajon mi maradhatott még ki a vagyonnyilatkozatból?” – firtatta Falusi Vajk. A szóvivő szerint vadonatúj Grand Cherokee Jeep – a Botkáék által használt autó -, nem mindennapi darab, „csak prémium vásárlóknak áll rendelkezésre, hiszen eléggé borsos az ára”.

 

 

Hozzátette: „egyedi, fullextrás, luxusjárgányról van szó, amit kifejezetten a szocialista politikus, Botka László igényeire szabtak”. Az említett autó prémiumfelszereltségét részletezve Falusi Vajk hangsúlyozta: erről a legtöbb ember nem is álmodhat, megjegyezve: a baj nem is a kocsival van, hanem azzal, hogy miből futja erre Botka Lászlónak, és miért próbálta ezt eltitkolni a választópolgárok elől.

 

 

„Miért van szükség erre a színjátékra, amit Botka László a kampánya során folytat?” – fogalmazott, hozzátéve: „Botka László hülyének nézi az embereket, míg a kamerák előtt eljátssza a nép egyszerű gyermekét, addig egy csúcskategóriás terepjáróval látják szinte minden nap Szeged utcáin”.


Forrás: fidesz.hu

 

 

2017.04.08.

Kapcsolat