Csapatépítővel egybekötött választmányi ülés Budapesten

Az Óbudai Fidelitas kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy egy estére otthont adjon a Fidelitas Budapesti Választmányának. A közelgő kampányra való felkészülés jegyében az Óbudai Fidelitas egy csapatépítő estével kötötte össze a választmányi ülést, melynek vendége volt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Erzsébet, választókerületi elnök asszony, valamint Varga Mihály, Magyarország nemzetgazdasági minisztere, választókerületi elnök.
Vendégeinkkel a közelgő kampányról, a választási esélyeinkről, de legfőképp a Fidelitas szerepéről, súlyáról és a kormányzatnak a szervezetünkkel kapcsolatos reményeiről és elvárásairól beszélgetett dr. Pulay Ádám, az Óbudai Fidelitas elnöke.

 


A beszélgetés végén a pódium beszélgetés résztvevői Igazi Csíki Sörrel koccintottak - tisztelegve a magyar kormánynak a Csíki sör megmentéséért tett erőfeszítései és az erdélyi magyarság megmaradásért folytatott küzdelme előtt. Ezt követően a résztvevők is megkóstolhatták az (immáron nem tiltott) Igazi Csíki Sört, majd a Budapesti Választmány ülését követően az idei csíkcsicsói tábor after bulija következett. Az Óbudai Fidelitas szeretne köszönetet mondani mindenkinek aki eljött, ez volt a csoport eddigi legnagyobb létszámú rendezvénye, hiszen több mint 100-an látogattak el a csapatépítővel egybekötött választmányra.

A nagy sikerre és a közelgő kampányra való tekintettel az Óbudai Fidelitas elhatározta, hogy mostantól havi 1 alkalommal kötetlen csapatépítő estéket szervez zenével, műsorral és sok értékes, együtt töltött idővel.

 


 

2017.04.05.

Kapcsolat