Mester Sándor előadása az IIK rendezvényén

2017. január 24-én tartotta meg évadnyitó rendezvényét az Innovációs és Informatikai Kabinet. A hivatalos napirendi pontok egyeztetése után előadást tartott Mester Sándor, a Computerworld magazin lapigazgatója.
Nagy Ádám Kabinetvezető beszámolt az elmúlt néhány hét eredményeiről, és felvázolta a következő időszak terveit. A Kabinet elnöksége kiemelte a hivatalos nyilvános Facebook oldal elindítását, amin rendszeres időközönként fiatalokat érintő informatikai híreket fog megosztani a vezetőség.

A szakmai előadás kezdete előtt Mester Sándor előzetes beszélgetés során beszámolt a Computerworld magazinnál betöltött szerepéről és korábbi szakmai eredményeiről. Mester Sándor előadása során bemutatta a média platformjainak fejlődési vonalát, és a közösségi médiák működését napjainkban.
 
                                               
Kabinet elnökségének jóváhagyásával – hagyományteremtő céllal – szakmai könyvvel jutalmazták az est legjobb kérdezőjét, akinek személyéről az előadó döntött. Az előadás után a résztvevők kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel zárták a rendezvényt.

2017.02.07.

Kapcsolat