2016 perces Kispályás Labdarúgó Torna Bácsfeketehegyen

Április első hétvégéjén a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma labdarúgó tornát szervezett „2016 perces foci” néven, melyen a Fidelitas elnökségének és Nemzetpolitikai Kabinetjének tagjai is részt vettek.
A játék péntek este 10 órakor kezdődött, mely után 2016 percen keresztül, megszakítás nélkül folyt a küzdelem a pályán. A versenyre 21 csapat nevezett, így több száz fiatalt sikerült megmozgatni a vajdasági Bácsfeketehegyen.

 
 

A fidelitasos résztvevők a VMSZ IF vezetőivel beszélgettek az előttünk álló feladatokról, és a további sikeres együttműködés részleteiről. Megkóstolták a helyi borokat, melyek kapcsán  a „2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve” program nyújtotta lehetőségekről, annak jövőbeni pozitív hatásairól; a jövendő választások kapcsán a jelenlegi politikai helyzetről; a VMSZ IF szerepéről a fiatalok aktivizálásában, és a magyar közösség összetartásában beszélgettek.

Ezúton is köszönjük a meghívást, találkozunk jövőre, amikor már 2017 percen keresztül fogjuk együtt rúgni a bőrt. Egy pályán focizunk. Hajrá VMSZ IF!

 

2016.04.05.

Kapcsolat