Jótékonysági adománygyűjt akció Veszprémben

A Fidelitas veszprémi csoportja idén is megszervezi a tavaly nagy sikert arató jótékonysági adománygyűjtését és az adventi időszak minden hétvégéjén a Csolnoky Ferenc Megyei Kórház Gyermekosztályának gyűjtenek felajánlásokat.
Ahogyan tavaly, ezúttal is a karácsonyi vásárban találkozhattok a veszprémi csapattal, a már jól ismert faházuknál. A karácsonyi hangulat mellett, idén pogácsával, meleg italokkal és szörppel várják a látogatókat, akik a frissítőkért cserébe becsületkasszába adakozhatnak, egy igazán jó cél érdekében. Idén a Csolnoky Ferenc Megyei Kórház Gyermekosztályához juttatja el az összegyűlt pénzt a veszprémi Fidelitas.

"Fontosnak tartjuk, hogy a szeretet ünnepén is tegyünk valamit a környezetünkben élőkért, ennek érdekében várunk minden elkötelezett adományozót"-mondta Hegedűs Barbara, a Fidelitas alelnöke.
 
A csapatot az Advent minden hétvégéjén megtaláljátok a standnál. Mindenkit ara bátorítunk, hogy ha lehetősége van rá támogassa céljukat és segítsen  szebbé varázsolni a gyermekosztály beteg gyermekei számára a szeretet ünnepét!

 

2016.12.02.

Kapcsolat