A Fidelitas kabinetrendszere

A Fidelitas Kabinetrendszere


A Fidelitas szervezeti struktúrája nagyban hasonlít a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kabinetrendszerének felépítéséhez. A következő sorokban bemutatjuk a kabineteket és vezetőiket.

 

 

A kabinetek a Fidelitas szakmai alapon létrejövő testületei, az azonos területeken tevékenykedők konzultatív fórumai, valamint a szakmai alapon történő közösségépítés, a programírás szellemi műhelyei. A kiválasztott kabinetvezetők feladata az adott kabinet munkájának irányítása. Lehetőség van a kabineteken belül további szakmai részterületek mentén szerveződő munkacsoportok létrehozására. Ezeket - az Országos Elnökség jóváhagyását követően - a kabinetvezető koordinálja.

 

 

A kabinetek rendszere a következőképpen áll össze:


- Gazdasági Kabinet - Beck Zoltán Lajos

- Humán Kabinet - Bodrogi Richárd

- Innovációs és Informatikai Kabinet - Bozsoki Dániel

Jogi és Közigazgatási Kabinet - Dr. Illés Boglárka

- Környezetvédelmi és Vidékfejlesztési Kabinet - Szántó Imre László

Külügyi és Uniós Kabinet - Párkányi Eszter

- Nemzetpolitikai Kabinet - Papp Imre


Az egyes kabinetek feladatairól és céljairól a vezetők szíves tájékoztatást adnak, elérhetőségük a nevük alatt olvasható. A Fidelitas szervezeti struktúrája nagyban hasonlít a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kabinetrendszerének felépítéséhez. A kabinetek céljairól, terveiről, munkájáról, programjairól folyamatosan tájékozódhattok a honlap eseménynaptárából és a cikkekből.
 


fidelitas.hu